addinna Publicat Aprilie 2, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2007 id="Verdana">id="size6">id="purple"> Buna fetelor! Am citit comentariile voastre despre dr. Puia si am vazut ca majoritatea este multumita de el si are cuvinte numai de lauda. Acest lucru ma bucura,deoarece,vreau sa merg la consult pentu prima data la dansul. Mi l-a recomandat o prietena care este pacienta dansului de multi ani si este foarte multumita de el. Am fost diagnosticata cu Endometrioza, si de atunci merg la mai multi medici ca sa aflu parerea lor, si am constatat ca parerile sunt impartite. Nu mai stiu ce sa mai cred, am dat pana acum la bani de m-am saturat, si vad ca nimeni nu a reusit sa-i dea de cap problemei cu care ma confrunt. Daca vreuna dintre voi s-a mai confruntat cu asa ceva, va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati un sfat, pentru ca sunt disperata de consecintele acestei boli care duce in final la sterilitate. Va multumesc si va urez sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moniboni Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Addina: in primul rand multa, multa sanatate! Nu stiu nimic despre boala respectiva, dar pot sa-ti spun ca dr. Puia este f.f. bun! Nu numai ca doctor, ci si ca om. O prietena de-a mea a nascut cu el si este super incantata. Ma gandeam sa incerc si eu sa ajung la el. Pot sa ti-l mai recomand si pe Virgil Ancar, la spitalul Pantelimon (sau la Medsana) mamica de rockerash Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addinna Postat Aprilie 3, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Hello! Multumesc foarte mult pentru raspuns "Moniboni" si pentru recomandarea medicului. Nu am auzit de el, dar merita incercat si acolo. Intai merg la dr. Puia sa vad care este si parerea lui cu privire la diagnosticarea mea si apoi o sa incerc si la acel medic. Multumesc pentru urarile de bine si tie iti doresc sanatate si numai bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 parerile sunt impartite. o prietena de-a mea trebuia sa nasca cu el si tocmai atunci a trebuit sa plece intr-o excursie ce nu putea fi amanata. o alta prietena a mers la el la un consult si mai bine nu se ducea, ca a pierdut sarcina. asa ca tu faci cum crezi, poate esti mai norocoasa. ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 Eu am vazut ca la Puia veneau femei din toata tara cu fel si fel de probleme, este foarte cautat. E super si ca dr, si ca om. Du-te la el cu incredere! E un dr. cu multa experienta! Mult succes! [flo] _Ella,[zana] Emma & [copil] Matei Emma-Andreea, minunea mea.... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054 Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onetzica Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 Ce sa-ti spun? Si eu am fost pacienta lui, am vazut aceeasi multime de femei care veneau la el dar, din cauza lui, am reusit "performanta" de a pierde sarcina. Nu era mare dar era bebele meu. Iar chiuretajul facut in conditii inumane si cu tampoane uitate in col si rana pe col ramasa in urma acestui chiuretaj. Tu faci cum simti. Eu m-am simtit datoare sa iti spun aceste lucruri din propria experienta. Succes!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 De ce crezi ca ai pierdut sarcina din cauza lui? Nu ti-a dat tratamentul corespunzator? N-a vazut ca sunt probleme? Intreb si eu...pentru ca stiu ca da o multime de pastile si tratamente pentru sustinerea sarcinii. In ceea ce priveste chiuretajul....brrr...no comment! Nu-mi vine sa cred! Eu una am fost multumita de el, mi-a urmarit cele doua sarcini si mi-a facut doua cezariene. Adevarul e ca nici n-am avut cine stie ce probleme...De ce sa mint, n-am avut mai deloc! Exceptie fac primele 2-3 luni ale primei sarcini, cand am avut dureri maricele, care, slava Domnului, au trecut! Am luat Utrogestan pana mi s-a urat, si la prima, si la a doua, de-aia zic ca omul da tratament, nu e unul din aia care lasa organismul in plata lui. Si inca ceva: mie una omul ala mi-a inspirat multa liniste si calm! Zau! Figura, vocea...toate imi inspirau liniste si-mi alungau temerile. / quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Onetzica Ce sa-ti spun? Si eu am fost pacienta lui, am vazut aceeasi multime de femei care veneau la el dar, din cauza lui, am reusit "performanta" de a pierde sarcina. Nu era mare dar era bebele meu. Iar chiuretajul facut in conditii inumane si cu tampoane uitate in col si rana pe col ramasa in urma acestui chiuretaj. Tu faci cum simti. Eu m-am simtit datoare sa iti spun aceste lucruri din propria experienta. Succes!!! _Ella,[zana] Emma & [copil] Matei Emma-Andreea, minunea mea.... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054 Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onetzica Postat Aprilie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2007 quote:Originally posted by pisi_ellaDe ce crezi ca ai pierdut sarcina din cauza lui? Nu ti-a dat tratamentul corespunzator? N-a vazut ca sunt probleme? Intreb si eu...pentru ca stiu ca da o multime de pastile si tratamente pentru sustinerea sarcinii. In ceea ce priveste chiuretajul....brrr...no comment! Nu-mi vine sa cred!Eu una am fost multumita de el, mi-a urmarit cele doua sarcini si mi-a facut doua cezariene. Adevarul e ca nici n-am avut cine stie ce probleme...De ce sa mint, n-am avut mai deloc! Exceptie fac primele 2-3 luni ale primei sarcini, cand am avut dureri maricele, care, slava Domnului, au trecut!Am luat Utrogestan pana mi s-a urat, si la prima, si la a doua, de-aia zic ca omul da tratament, nu e unul din aia care lasa organismul in plata lui.Si inca ceva: mie una omul ala mi-a inspirat multa liniste si calm! Zau! Figura, vocea...toate imi inspirau liniste si-mi alungau temerile. /quote:--------------------------------------------------------------------------------Originally posted by OnetzicaCe sa-ti spun? Si eu am fost pacienta lui, am vazut aceeasi multime de femei care veneau la el dar, din cauza lui, am reusit "performanta" de a pierde sarcina. Nu era mare dar era bebele meu. Iar chiuretajul facut in conditii inumane si cu tampoane uitate in col si rana pe col ramasa in urma acestui chiuretaj.Tu faci cum simti. Eu m-am simtit datoare sa iti spun aceste lucruri din propria experienta.Succes!!!_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiEmma-Andreea, minunea mea....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054Povestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.id="quote">id="quote">Nu contest ceea ce spui. Sigur ca nu sunt nici prima nici ultima pacienta a lui care s-a aflat intr-o astfel de situatie. Culmea ca toata povestea s-a declansat dupa un consult al lui destul de brutal (dupa cum mi s-a parut mie), sangerari si in final....utrogestan care era imposibil sa-si mai faca efectul dupa ce a fost recomandat doar ca sa nu zic ca nu mi-a dat un tratament. In fine....asta este. A trecut. Circumstantele au fost oarecum ciudate dar nu e cazul sa povestesc aici. Se poate intampla oricui, nu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Aprilie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2007 Imi pare sincer rau! Acum cat timp s-a intamplat treaba asta? Ai mai ramas gravida dup'aia? Iti doresc numai bine! [flo] _Ella,[zana] Emma & [copil] Matei Emma-Andreea, minunea mea.... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054 Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onetzica Postat Aprilie 18, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2007 Pisi nu am mai ramas graviduta pentru ca nu am mai incercat. Ex-sotz nu a vrut copii si nu stiu daca raman insarcinata. Se mai intampla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.