Herovic Publicat Aprilie 2, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2007 Buna fetelor! Multumesc din suflet pentru mesajele voastre si imi cer scuze ca nu am putut sa va raspund pana acum. Sincer, am fost putin sceptica asupra faptului ca imi veti raspunde atat de repede,de aceea nu v-am spus mai multe despre pb.mea. Acum 2 ani am pierdut o sarcina oprita in ev.in luna 5, in urma careia am ramas cu sinechie uterina. Sinechia am capatat-o dupa ce am fost rechiuretata, deoarece am avut placenta accreta. Intr-adevar, la 3 luni dupa avort mi s-a montat un sterilet pe care l-am tinut 4 luni,fara nici un fel de tratament si fara nici un rezultat. Am mers la dr. Badea si urmeaza sa fac un HSG si o histeroscopie. Voi ce credeti despre aceste doua investigatii? Sunt dureroase, credeti ca imi pot rezolva, oarecum pb.? Am deja 34 ani si imi doresc f. tare un[copil] Olteanu L. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Aprilie 2, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2007 Am copiat mesajul la subiectul initial, aici. Pentru a raspunde la un subiect deja deschis apesi pe butonul "raspunde la subiect". Oana_B vesnica aspirantaid="orange">id="size1">[greutati] I love[il] pink!id="Century Gothic">id="pink"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.