Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Varicele in sarcina?

Recommended Posts

fetelor, mi-e si frica sa mai merg, la una din glezne mi s-a ingrosat f tare o vena, mi s-au spart si cateva vase de sange pe langa, au aparut si varice de suprafata, rosii...ma manaca, ma doare ma ustura... asta pe langa problemele vechi pe care le aveam la acest picior.

Stiu ca miscarea ajuta, dar parca nu imi vine sa ma mai ridic din pat decat sa ma dezmortesc ca sa nu fac mai mult rau.

Am 31s, asa ca burtica acum creste vertiginos si toata greutatea imi apasa parca in picioare.

Mai folosesc geluri de la Varixinal, Lasonil si Fade Out, dar la momentul asta pare frectie la picior de lemn, Doamne fereste. inainte de nastere luam Detralex zilnic, parca tinea putin situatia sub control.

Aveti vreun sfat? experienta proprie?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga mea si eu am aceleasi probleme ca tine. cel putin pe piciorul stang e dezastru. am deschis un subiect pe tema asta. poti citi ce au scris fetele. asta e. varicele se accentueaza fffff tare in sarcina. n-ai ce face. doar operatie dupa si sa incerci sa stai cat mai putin in picioare si acasa sa le tii ridicate pe perna.uite aci linku:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96996

[gravi] +20

mihaela

poze

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...