Bfly Publicat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2007 Iata ce am gasit eu despre asa ceva pe net, dupa ce am citit intr-o revista pentru mamici vreo doua vorbe: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Urologie/Exercitiile_Kegel_654.htm Problema e ca nu stiu daca se aplica si in cazul mamicilor care au nascut prin cezariana! Voi stiti ceva? Ati folosit metoda asta? A avut efect? Mai au efect daca le faci dupa cateva luni de la nastere? Poze cu bebe shtrumf Pierderea de kilograme id="black"> la negrutele mortale id="black"> da usurinta in miscare id="black"> "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma." Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_dalma Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 se zice ca sunt eficiente... Am vazut aceste ex pe DVD ul cu Cindy Crawford 'o noua dimensiune' ag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Da , am citit prima oara despre aceste exercitii in Cosmopolitan , cand aveam eu vreo 17 ani . Ce sa zic , le faceam intr-o veselie[:D] Sunt benefice , de efecte asupra vietii sexuale nu stiu ce sa spun insa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bfly Postat Aprilie 3, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Eh, eu nu vroiam sa le folosesc pt imbunatatiri sexuale! Ma gandeam ca m-ar ajuta la retragerea burticii ce mi-a ramas dupa nastere. In sensul asta intrebam daca-s eficiente. Poze cu bebe shtrumf "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma." Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eunice78 Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Din cate stiu eu, iertati-ma daca gresesc, ex Kegel nu au nici o legatura cu burta. Sunt niste exercitii care se fac pentru intarirea muschilor vaginali avand dublu scop, in fct de situatie: pentru a preveni incontinenta urinara ( si se fac oricand) si in sarcina unde pe langa rolul mentionat anterior mai au si scopul de a ajuta prin cresterea rezistentei si a supletei muschiilor din zona respectiva astfel incat atnci cand iese bb sa nu existe rupturi. Eu am facut aceste exercitii ( cand imi aduceam aminte, in sarcina), incontinenta nu am avut, iar despre rupturi...nascand in Ro evident ca mi s-a facut episiotomie . Sper ca despre aceste exercitzii vorbesti si nu am vb prostii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Nu-mi merge linkul ala. Exercitiile Kegel sunt acele incordari succesive ale muschilor pubococcigieni si se fac dupa cum a spus cineva pt. incontinenta urinara(mai exact previn) , pt. intarirea musculaturii vaginului si implicit senzatii mai "tari" in timpul actului sexual. Nu au nici o legatura cu abdomenul , cel putin nu am citit in vaiat meade asa ceva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bfly Postat Aprilie 3, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Inseamna ca am inteles eu gresit. Scuze! Poze cu bebe shtrumf "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma." Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bfly Postat Aprilie 3, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Multumesc pentru lamuriri fetelor! [flo] Link-ul nu merge pentru ca mi l-au schimbat moderatorii cred. Cica topicul asta se mai afla si in alta parte, dar nu stiu unde pentru ca eu nu l-am gasit. Poze cu bebe shtrumf "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma." Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikki Postat Aprilie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2007 Ajuta daca le faci in sarcina. Face muschii mai elastici si facute in numar mare (200-300/zi)previn rupturile din timpul nasterii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Aprilie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2007 Subscriu si eu celor spuse de fete, si mai adaug ca ...desi sunt eficiente, eu una nu le pot face, MA REFER SA LE FAC CORECT! Mi se par f grele, nici dca ridic greutati de 10 kg nu obosesc asa, efectiv transpir mai ceva ca la sala...si mi-ar prinde bine acum niste serii [gravi]24+ haine gravidutzaaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.