nikol31 Publicat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2007 fetelor, voua vi se intampla asa ceva? am o stare de ameteala continua cu dureri de cap, senzatie de instabilitate, picioare moi, cateodata simt chiar ameteli. am intrat deja in 16 saptamani si pana acum 2 saptamani chiar nu am avut nimic. am tot citit pe net ca stari dinacestea apar la debutul sarcinii, in primele 3 luni dar eu am trecut deja si iata ca ma confrunt cu ele. am tot citit pe net si m-am panicat foarte tare. am fost si la medicul de familie si mi-a zis sa nu-mi fac probleme, dar eu nu pot sa nu ma alarmez cand simt ameteala asta . va rog un sfat please. e normal ceea ce simt? am motive de panica? tensiunea mi-am verificat-o si e ok deci nu e de acolo. va rog ajutati-ma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liadorian Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Si eu am avut simptome asemanatoare acum vreo luna. Am facut atunci analize si s-a depistat o anemie secundara, forma usoara. De cand iau fier ma simt ok. Poate ca si pe tine te-ar linisti niste analize mai detaliate. Numai bine! [flo] Lia [gravi] S 23 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_bv Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Nikol si eu zic sa-ti faci analizele sa nu fi anemica si cel mai bine e sa vorbesti cu medicul tau. Multa sanatate. Cria[gravi]36+ cu Vlad Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.