adar Publicat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 3, 2007 Ma gandesc din ce in ce mai des ... trebuie sa fac asta, ca sa fiu fericita in pielea mea. Dar ... am o problema: cat costa asa ceva??? Doare? Trebuie sa stau in spital? Daca ati facut vreodata asta, sau cunoasteti detalii, va rog mult sa-mi raspundeti! Multam, _______________________________________ adar si MAIA [copil] id="purple">[fetita] (30 martie 2006) [colegi] ''cel mai iubit copil ...[9cer]'' id="pink">id="Comic Sans MS"> MAIA [zana]minunea cu ochi mari [flo]Intinde-i o mana lui Andreiid="blue"> !!![copil]id="red">id="left"> ... ar putea fi copilul tau ...id="left">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilena12 Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 Nu am facut, dar cunosc pe cineva care a facut, costa destul, intre cateva sute de euro si cateva mii, depinde de cantitatea de grasime extrasa, de zona, de anestezie, etc. Doare dupa, pe unii mai mult pe altii mai putin, depinde de cat de receptiva esti la durere. Si trebuie sa stai in spital cateva zile, poate 2,3 poate mai mult, depinde de analizele pe care vor sa le efectueze inainte de interventie, de cantitatea de sange pierduta, asta fiind in functie de cat de mare este aria aspirata si de cati litri de grasime au fost extrasi. In prima faza raman gauri prin care continua sa curga grasime lichefiata si sange si limfa, nu mai retin bine daca trebuie sa efectuezi un masaj pe zona ca sa se elimine si sa se disperseze bine toate denivelarile care se pot forma, si cred ca se poarta un soi de bandaj elastic, cred ca un combinezon special daca este vorba despre coapse si posterior...cateva saptamani sau mai mult, pana se strange pielea ramasa in exces. Sper sa-ti fie de folos bruma de informatii pe care o am, cunostinta mea a facut asta in urma cu mai multi ani, poate acum, avand o tehnica medicala mai avansata, este mai bine si mai usor de suportat o astfel de interventie. Cert este ca in zona respectiva nu mai depui grasime, chiar daca te ingrasi. Adica nu revin la loc pernutele, daca au fost aspirate. MARILENA SI ANNA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anky Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 quote:Initial creeata de adarMa gandesc din ce in ce mai des ... trebuie sa fac asta, ca sa fiu fericita in pielea mea. Dar ... am o problema: cat costa asa ceva??? Doare? Trebuie sa stau in spital?Daca ati facut vreodata asta, sau cunoasteti detalii, va rog mult sa-mi raspundeti!Multam,_______________________________________adar si MAIA [copil] id="purple">[fetita] (30 martie 2006) [colegi] ''cel mai iubit copil ...[9cer]'' id="pink">id="Comic Sans MS">MAIA [zana]minunea cu ochi mari [flo]Intinde-i o mana lui Andreiid="blue"> !!![copil]id="red">id="left">... ar putea fi copilul tau ...id="left">id="size1">id="quote">id="quote">Citeste aicihttp://www.medestet.ro/ro/lipoaspiratie.htmlAnca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Aprilie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2007 ada, eu nu stiu informatii tehnice despre chestiunea asta, insa vreau doar sa iti zic ceva: daca tu crezi ca e cazul sa treci printr-o operatie de genul asta, go for it! banii se aduna, se strang, exista credite, insa nimic nu e mai important ca un psihic sanatos... nu mi se pare ok sa traiesti toata viata cu un defect si mi se pare normal sa incerci tot ce e posbil sa fii asa cum iti doresti si eu am in plan ceva de genul, dar nu intru in detalii aici, ca e alta mancare de peste[:D] succes! Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal">(14.03.2006) [cit]id="Comic Sans MS">id="size1"> Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_Forest Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 o prietena de a mea a facut din pacate doctorul nu i-a dat informatii, sfaturi bune si a ramas cu urme si in plus nu se face in vreme caduroasa, vara de exemplu, ca ranile se inchid foarte greu. ******************************** "We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pet Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 Adar, crezi ca e o solutie? Si dupa aceea, cand o sa incepi sa mancanci ca inainte si o sa se depuna totul la loc ce o sa faci? Aici zic ca e o operatie destul de simpla, te duci dimineata si seara esti inapoi acasa. Asta daca te numeri printre norocoase. Pentru ca zilele trecute o mama nu s-a mai intors... De ce? Fatalitate... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 Am si eu doua cunostinte care au facut. Una dintre ele din pacate a facut embolie la doua zile dupa operatie si a murit. Cealalta a umblat cu niste vinatai oribile pe ea vreo doua luni, pe urma a aratat decent, iar dupa o vreme s-a ingrasat la loc. Ar fi bine sa nu se mai puna la loc, dar astea sint basme. Fara sport, dieta si intretinerea partii cu probleme, in scurt timp se revine la forma dinainte. Altfel ne-am face toate liposuctie si am arata ca in reviste indiferent cit mincam! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dearChris Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 DOAMNE, NU FACETI ASA CEVA ! [xx(] nu exista alta solutie?? daca aveti o problema de sanatate si se depune, si se depunee grasime[bang] chiar daca mancati normal, atunci.. nu stiu...mai merge! Dar daca pofta de mancare& lipsa de miscare v-a adus in situatia asta,atunci ce va faceti daca iar va ingrasati dupa operatie? Aa, nu conteaza, mergem iara sa ne aspire grasimile! zicea cineva ca n-or sa se mai depuna in acelasi loc. pai si grasimile trebuie totusi sa se depuna undeva, nu? si daca nu in acelasi loc, atunci altundeva. si n-o sa arate atunci corpul disproportionat si aiurea rau?!!! [xx(] si ce va va trece prin cap atunci?- ooo, no problem, mergem iara la alta operatie! si tot asa... - - - - - - - [^] vau dagoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anky Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 Hai mai,nici chiar asa.Nu se moare de la o Lipoaspiratie,este cea mai simpla operatie,totul e sa fie facuta in conditii de igiena si sterilitate maxime. Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 "Happyness is the key to your heart" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Aprilie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2007 Anca, din pacate orice operatie are un risc si nici asta nu face exceptie. Embolie poti face si dupa o apendicita, dar de ce sa risti atunci cind nu e vorba decit de ceva grasime pusa pe burta sau pe solduri? In sfirsit, eu una n-as face operatia asta, cu atit mai mult cu cit ce am povestit mai sus e adevarat si nu vreun zvon la mina a 10a. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.