Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Comori de nov-dec 2004 (146)

Recommended Posts

145

[colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aiciid="blue">) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).id="size1"> Poze ptr Comorile toamnei 2004 aiciid="size1">[mamica]de 33 [baietel] si 25 [fetita]id="size2">
Octombrie: 8[comoara], adica 6[zana] si 2 [bonjovi] id="brown">id="size2">
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ [zana]Ioana Maria2. Camys2000 ________ 21 oct_____ [zana]Catalina Nicole3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ [zana]Diana Andreea4. Jasmine ____________ 26 oct_____[bonjovi] Radu5. Ele _________________ 26 oct_____ [zana]Ana Denisa6. Roserb _____________ 29 oct_____ [bonjovi]Mihnea Andrei si [majoreta] Bianca, 5 ani7. Ncristina ____________ 29 oct_____ [zana]Teodora Andreea + [zana]Alexia Maria8. Moss _______________ 31 oct_____ [zana]Alexia Stefania
Noiembrie: 34[comoara], adica 25 [bonjovi] si 9 [zana] id="brown"> id="size2">
9.Bits _________________ 1 nov_____ [bonjovi]Kenzo Andreas & [bebic] Amon Mateusid="blue">10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ [zana]Bianca-Cristina & [bonjovi]Tudor-Andrei11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ [bonjovi]Andrei12.Try _________________ 5 nov_____ [bonjovi]Alex & [bebic] Adrianid="blue">13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ [zana]Maria Damiana14.ylilimic ______________ 5 nov_____ [bonjovi]Luca Matei & [bebic] Adam Cristianid="blue">15.for2nity _____________ 6 nov_____ [zana]Alexia Cristina16.Andreap ____________ 7 nov_____ [zana]Maria Alexandra17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ [bonjovi]Mihai Daniel18.Simonacip _________ 10 nov______ [bonjovi]David19.Didutza ____________ 12 nov_____ [zana]Daria + [bonjovi]Dennis20.Cassandra _________ 14 nov_____[bonjovi]Dragos Andrei21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ [bonjovi]Alexandru22.Aime _______________ 15 nov_____ [bonjovi]Vladimir Andrei23.Omi308 _____________ 17 nov_____[zana] Corina Maria24.Dama [gravi]__________ 18 nov_____ [bonjovi]David Andrei25.Miha [gravi]___________ 18 nov_____ [bonjovi]Robert Andrei26.Daniella4____________18 nov_____ [bonjovi]Alexis27.miag _______________ 18 nov_____ [bonjovi]Roland Vladimir28. ochi verzi___________ 22 nov_____[zana] Diana29.Danette ____________ 23 nov_____ [zana]Iris Miriam30.Cristina Serban _____ 23 nov______ [bonjovi]Razvan31.Corina75 ____________ 24 nov_____ [bonjovi]Andrei 32.Gandacelu [gravi] ______ 25 nov_____ [bonjovi]Ioachim si [majoreta] Ileana, 4 ani33.Misticgirl ____________ 25 nov_____ [bonjovi]Nicholas Alexandru34.Dutzi _______________ 25 nov_____ [bonjovi]Iustin35.Miche ______________ 26 nov_____ [bonjovi]Darius36.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ [zana]Emily si [majoreta] Arisa37.Paxela_________ 27 nov_____ [bonjovi]Silviu Ionut si [bebic] Ana Deliaid="red">38.Florypop ____________ 27 nov_____ [bonjovi]Andrei si [bebic]Raresid="blue">39.Onitza ______________ 28 nov_____ [bonjovi]Paul Constantin 40.Madachan ___________ 29 nov_____ [bonjovi]Edward Florin
Decembrie: 16[comoara], adica 10 [zana] si 6 [bonjovi]id="brown">id="size2">
41.Fulguletz ____________ 1 dec_____ [bonjovi]David Andreas42.Luminita B ___________ 2 dec_____ [bonjovi]Tudor Andrei si [bicla] Cristian 43.Eveline ______________ 5 dec_____ [zana]Andreea Bianca44.Felis ________________ 6 dec_____ [bonjovi]Mihai Cristian45.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ [zana]Maria Alexandra46.bumbacel ___________ 9 dec_____ [bonjovi]Tudor Mihai47.Mikimi [gravi]_____________ 12 dec_____ [bonjovi]Alexander48.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ [zana]Ruxandra Maria si [bicla]Alex Valentin49.OtiliaV _____________ 18 dec_____ [zana]Ana-Maria50.Cecilia C ___________ 22 dec_____ [zana]Alexia si [bebic] Adaid="red">51.Carmen ____________ 22 dec_____ [zana]Daria Nicole si [majoreta] Ana Carina, 4 ani52.Ioana du ___________ 22 dec_____ [zana]Bianca Alexandra53.Viovio ______________ 22 dec_____ [zana]Cristiana Bianca54.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ [bonjovi]David si [bebic] Naomi Patriciaid="red">55.Cookie _____________ 24 dec_____ [zana]Sabina Ioana56.Bobita _______________ 1 ian_____ [zana]Amina Ioana si [majoreta] Mariaid="size1">[flo][flo][flo]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 308
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetele, cozonacii mei is gata, si pasca...da eu is franta, m-am trezit la 4.30, am fost si la cumparaturi cu Vlad...ma duc sa trag un pui de somn [|)]

Danaid="red">, sunt multe modele de masini de paine, vezi ca e un subiect "La bucatarie", eu am vazut si la Selgros si la Kaufland, la Domo. Sunt modele mai scumpe dar si mai ieftine, in jur de 2 mil. Eu is hotarata sa-mi iau.

[pup]

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

Eu anul asta nu voi face cozonac de Paste. S-a deschis o patiserie la 4 blocuri de al meu si au niste cozonaci super faini, asa ca iau de acolo.

Sunt incercati inainte de inceperea postului.[:D]

Maine, sper din suflet sa merg sa ma spovedesc, ca am tot amanat din cauza fetei, ca nu aveam cu cine o lasa. Si se asteapta mult in biserica la noi.

Iar dupa...nu stiu cand voi scapa, ma duc sa ma tund din nou. Cred ca pana la urma voi ajunge chiluga.[:D]

Sambata abia, voi face ouale, fripturile si ... ma mai gandesc.

Nu merita oboseala in perioadele astea, ca pe urma nu mai ai chef de nimic.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

bits id="red">te-ai hotarat in ce statiune vei merge? am "vizitat" subiectul deschis de tine la vacante si m-am "inspirat" putin. le povestesc mereu ca vom merge la mare si cum va fi si sunt foarte incantati, nu stiu cat pricep ei dar as vrea sa avem o vacanta frumoasa

Adriana &

Biancaid="red"> si Tudorid="blue">id="Georgia">

(03.11.2004)id="size1">

Hello fetele!!! POftiti la Snikers id="red"> e delicioasa si super buna, " sa-ti bati copii" [:D] cum obisnuiam sa spunem cand eram mai mici, ha ha

Ma grabesc si eu ( ca Aimeid="red"> vad ca si-a terminat cozonacii, bravo tie) ca mai am multa treaba, trebuie sa-mi fac ruladele cu mac si nuca care sunt super bune si apropo Bitsid="red"> ca ziceai ca ti-ai stricat cozonacii...ruladele sunt super usor de facut si daca vrei iti dau reteta, daca ai timp sa le faci...

Ia uitati fetita cu coditeid="red">

Am mai pus pozitze noi daca aveti timp sa va uitati in timp ce faceti o pauza de la prajituri [:D]

Spor la treaba si va pupam pe toate [pup][pup][pup]

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)

Poze

Poze Ada

Cecilia,id="red"> arata beton Snikersid="red">-ul,dar reteta??????

Am vazut si fotografiile[cool]!

Eu m-am hotarat, o tund pe Diana!Ma innebuneste "freza" ei, iar tasu face cu capul cand o vede[help]!Am trecut azi pe la coafeza mea, dar este foarte ocupata si numai pe 16 mai putem vorbi[q].Daca si-ar lasa agrafele, bilutele sau bentitele, n-ar fi nici o pb., dar nu rezista cu ele decat 5, maxim 10 minute[bang].O tund si gata!Ii las parul sa creasca, cand va fi mai mare si va sta cu codite.

Si maine la 10(ca avem program scurt)intru in vacaaaaantaaaa [:-)))] Sunt obosita si vreau sa lenevesc!

Nici eu nu fac cozonac, pt ca nu-l mancam.Daca ni se da la vreo felie, mancam la mama(daca face) si daca nu la soacramea ca ea sigur face.

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Snikersid="red">

8 albuse, 270gr zahar, 250 gr nuca macinata, 4 linguri faina, 1 praf de copt

Se bat albusele spuma tare, se adauga zaharul si se mai bate spuma tare, apoi se adauga faina , nuca si praful de copt si se da la cuptor.

Crema: 8 galbenuse, 10 linguri zahar, 1 pachet jumate de unt se pun pe abur pana se ingroasa.

Atentie, crema dureaza mai mult pana se face pe abur dar important e ca nu trebuie amestecat continuu, poti sa faci multe alte lucruri pana se ingroasa crema...nu gluma, ha ha...asa ca o lasi acolo pe abur si mai amesteci din cand in cand si pana atunci iti faci mancare sau altceva...cand e aproape gata crema, se caramelizeaza separat 12 linguri zahar si apoi se toarna peste crema..se mai lasa putin pe abur, apoi se ia si se adauga 200-250gr nuca prajita si se amesteca.

Deasupra se face glazura de cioco

Pofta Buna!!!! E delicoasaaaaaa si va rog sa o faceti[:D]..pai se poate Adriana???? [;)] ca eu vroiam sa te intreb daca ai facut-o vreodata [:D]....nu e greu de facut, blatul se face super repede...crema se face ea singura pe soba...ca timp poate dureaza vreo ora si ceva crema...important e ca nu trebuie sa stai langa ea...doar sa mai pui apa daca mai scade ca sa fiarba pe abur tot timpul....sper sa o faci de data asta[:D]...ruladele nu le vrei???? ca si alea sunt super bune si usor de facut...doar le pregatesti, le lasi sa dospeasca in tava si gata...eu acuma ma apuc de ele

Pupici si spor la treburi la servici si acasa[pup][pup][pup]

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)

Poze

Poze Ada

CICI - Cred ca cea mica va avea coafura celei mari[:D]. Mi-o amintesc micuta ce frezurica ciufulita avea!

Oricum, sunt amandoua niste ingerasi![pup]

Iar tu, te tii tare daca mai ai timp de prajiturele.[berica]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...