XIO Publicat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2007 Fiind supraponderala si apropiindu-se de 50 de ani incetisor am convins-o pe mama mea sa mearga la nutritionist. Isi face programare , se duce si da peste o doamna doctor de vreo maxim 40 de ani , slaaaaba de tot care a vorbit cu mamamea tot intr-o scarba si care statea doar cu nasul in hartii. A trimis-o la consult psihiatric , la cardiolog , osteodensiometrie si a folosit niste expresii de eu una mai putin si plangeam de ras "sa scrieti intr-un jurnal ce BAGATI in dumneavoastra" , "nu am ce sa fac , ati venit tarziu" , "sunteti extrem de bolnava , habar n-aveti cat de bolnava sunteti" , iar cireasa de pe tort a fost cand i-a zis mamei ca trebuie sa consume mere/zi si mama-mea a intrebat cate , gandindu-se ca are voie doar 1 mr , jumate sau 5 . Doctorita i-a raspuns flegmatic "doar nu o sa mancati o lada intreaga"[:-)))] Ok , a fost la consult , toate analizele sunt in regula , normale chiar foarte bune. Azi se intoarce si ii spune doctoritei ca nu-i place comportamentul sau si ca isi va cauta alta (doctorita a sugerat) pt. ca a vazut de la inceput ca nu o place. Ce credeti ca ii raspunde doamna doctor nutritionist? Ca dansa are o aversiune fata de persoanele grase si ca nu intelege cum poti fii atat de nesimtit si delasator incat sa ajungi in halul asta . Intrebarea mea e : daca ai o aversiune fata de oameni arsi nu te faci plastician , daca ai fata de oameni cu amputatii nu te te specializezi in recuperare fizica, samd. Doamna asta doctor ce credea cand a aless pecializarea asta , ca vin la ea culturisti si dezbat impreuna programe , sau ce Dumnezeu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_giulianna_ Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 [cool][cool][cool] [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Super tareeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!id="red">id="size4"> ******************************************************* Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum... - Giulianna - id="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 XIO, femeia aceea are aversiune fata de orice fiinta omeneasca care nu ii aduce ceva castig. Parerea mea? Trebuia sa se faca doctor de soareci, nu de oameni (si nu, nu am nimic de impartit cu aceste animale). Si mi-e rusine, dar stii foarte bine cum se comporta unii medici. Pur si simplu, prin faptul ca au impresia ca detin o oarecare pozitie, ii vor trata pe ceilalti cu muuuuuuuuuulta superioritate si desconsiderare. Asta este! Nu multi medici au simtul empatiei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annablue Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 Intr-adevar este ceva de tot dezgustul sa dai peste un doctor care se comporta asa... Dar eu cred ca exista o sansa ca acea doctora sa fi avut aceasta aversiune pe criteriul ca "daca vreti sa va tratez mai bine, scoateti banu'"... sunt destui doctori care fac asta (nu generalizez, ca am intalnit si doctori care fac cinste meseriei si cu suflete extraordinare). Probabil ca fiind o doctorita cunoscuta, se asteapta ca toata lumea sa se prosterneze in fata ei si sa-i recunoasca meritele... eu dupa primele fraze adresate zeflemitor de docotra as fi zis ceva de genul "bine, inteleg ca va deranjam, nu va mai obositi sa ne ajutati, gasim singuri usa si un alt doctor interesat real de cazul nostru..." Si as fi plecat val-vartej. Ana Annablue si Adita(1.11.2002) "De noi depinde sa avem o viata frumoasa..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 Ce nu a reusit un forum intreg sa te convinga, a reusit o simpla doctorita care nu a primit spaga de rigoare. [;)] Ai dreptate sa fii revoltata. Acum cred ca ne intelegi atunci cand iti spuneam ca spitalele si cabinetele sunt pline de asemenea specimene. Asemenea persoane nu au ce cauta in medicina. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 quote:Originally posted by capcaunulCe nu a reusit un forum intreg sa te convinga, a reusit o simpla doctorita care nu a primit spaga de rigoare. [;)]Ai dreptate sa fii revoltata. Acum cred ca ne intelegi atunci cand iti spuneam ca spitalele si cabinetele sunt pline de asemenea specimene.Asemenea persoane nu au ce cauta in medicinaid="red">.id="quote">id="quote">De acord. Dar nu numai in medicina. Ci si in scoli, gradinite...relatii cu publicul...etc. Inteleg ca e frustrare mare datorita nivelului lor scazut de trai, dar unii chiar isi merita soarta. Pe un asemenea "serviciu" salariul lor e chiar mare.Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Aprilie 5, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 quote:Originally posted by capcaunulCe nu a reusit un forum intreg sa te convinga, a reusit o simpla doctorita care nu a primit spaga de rigoare. [;)]Ai dreptate sa fii revoltata. Acum cred ca ne intelegi atunci cand iti spuneam ca spitalele si cabinetele sunt pline de asemenea specimene.Asemenea persoane nu au ce cauta in medicina.id="quote">id="quote">Pardon , eu nu am spus ca nu exista doctori de genul asta si doctori care nu stiu bine meserie , eu am spus ca nu TOTI sunt asa , dupa cum se zvonea pe aici. Cred ca iti amintesti ce spuneau unele fete la topicul cu america vs romania , ca toti doctorii din Romania sunt "pe langa" meserie si daca au ajuns doctopri buni dincolo(pt. ca am dat eua stfel de exemple) au facut-o gratie facultatii de acolo.Eu nu generalizez , daca am dat peste un doctor bun nu spun ca sunt toti la fel , daca am dat peste unul prost nu spun ca sunt toti la fel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 On topic: "Simpatica" doctoritza! I-as fi zis vreo doua... Off topic: Xio, tu n-ai ce face?Iar subiect cu doctori? Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrella Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 Da,Xio,ai perfecta dreptate,exact la asta ma gandeam si eu.De ce o persoana care nu are rabdare cu copiii vrea sa le fie educatoare?Astfel de exemple probabil stim cu totii,se gasesc printre educatoarele care tipa la copiii nostri... Fiica mea avea cam 8 luni,mi-a facut febra seara,probabil de la dintisori,i-am pus supozitoare de paracetamol si febra nu voia sa scada...A doua zi la fel,am imbracat-o si am plecat la medicul de familie care din intamplare avea acea zi libera..probleme personale..Am intrat cu ea in cabinetul alaturat,la noi in localitate sunt 2 doctorite pe tura,nici nu a vrut sa o consulte,mi-a spus in fata:de ce nu ai inscris-o la mine,acum vezi ca tot la mine ajungi?-ofuscata fiind ca desi este medicul meu de familie nu mi-am inscris si copiii la ea...Nu am deranjat-o niciodata,din fericire nici sotul nu a avut probleme de sanatate,nu am apelat la ea pentru nimic. Am iesit furioasa din cabinet,i-am spus"multumesc pentru nimic",cu ajutorul farmacistului am tratat fetita,febra a trecut,acum sunt hotarata sa imi schimb medicul de familie,iar dupa ce imi da fisele si tot ce trebuie pentru transfer,exact asta o sa ii spun:daca nu exista nici un dram de compasiune in dvs.,nici macar pentru un bebelus nevinovat bolnav,atunci ar fi cazul sa va schimbati meseria![xx(] La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Aprilie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2007 quote:Originally posted by XIO Pardon , eu nu am spus ca nu exista doctori de genul asta si doctori care nu stiu bine meserie , eu am spus ca nu TOTI sunt asa , dupa cum se zvonea pe aici. Cred ca iti amintesti ce spuneau unele fete la topicul cu america vs romania , ca toti doctorii din Romania sunt "pe langa" meserie si daca au ajuns doctopri buni dincolo(pt. ca am dat eua stfel de exemple) au facut-o gratie facultatii de acolo. Eu nu generalizez , daca am dat peste un doctor bun nu spun ca sunt toti la fel , daca am dat peste unul prost nu spun ca sunt toti la fel.id="quote">id="quote"> Pardon, chiar tu ai spus ca nu ti s-a intamplat niciodata sa fii tratata altfel decat cu zambetul pe buze desi nu ai dat vreodata spaga. Si ca nu intelegi cum de o multime de persoane de pe forum au fost nevoite sa dea spaga numai ca sa nu fie luate la misto in cel mai bun caz, daca nu ignorate sau chiar trimise la plimbare de anumiti (prea multi din pacate) doctori. Acum le intelegi? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.