Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vaccin dupa chiuretaj

Recommended Posts

Fetelor poate ati trecut prin experienta asta...eu nu prea stiu ce sa mai cred despre medicii astia.

Sunt insarcinata, eu am RH negativ iar sotul pozitiv si am 2 opriri in evolutie si un avort spontan pe parcursul a 5 ani.

Doctorita pe care am avut-o nici gand sa-mi faca acel vaccin ce urma sa ma ajute sa pastrez o viitoare sarcina...ca si cum acel doctor m-ar fi condamnat pe mine la a nu avea dreptul sa devin mama si pe sotul meu - nevinovat - de a fi tata.

Acum sunt insarcinata in 4 saptamani si saptamana viitoare abia mi-am gasit un loc pentru consultatie la Dr Popa Anca - Cantacuzino.

Nu-mi este rau, nu am greturi, mi-e somn si foame...

VREAU ACEST BEBE!!!

Bufi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu te speria. Pe parcursul sarcinii vei face niste dozari de anticorpi iar daca acestia nu apar , in sapt 28 vei face un vaccin apoi la 72 de ore de la nastere.

Daca vrei mai multe amanunte...intra pe subiectul de RH negativ care este pe a 2-a sau a3-a pagina a acestui forum. Depinde de ce Rh aveau sarcinile anterioare, la ce varsta a sarcinii s-au produs avorturile...

Daca iti doresti acest bebe...il vei avea!!!Fii sigura..cu o monitorizare atenta a sarcinii...totul va fi OK

Te pup

Diana

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...