bufi Publicat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2007 Fetelor poate ati trecut prin experienta asta...eu nu prea stiu ce sa mai cred despre medicii astia. Sunt insarcinata, eu am RH negativ iar sotul pozitiv si am 2 opriri in evolutie si un avort spontan pe parcursul a 5 ani. Doctorita pe care am avut-o nici gand sa-mi faca acel vaccin ce urma sa ma ajute sa pastrez o viitoare sarcina...ca si cum acel doctor m-ar fi condamnat pe mine la a nu avea dreptul sa devin mama si pe sotul meu - nevinovat - de a fi tata. Acum sunt insarcinata in 4 saptamani si saptamana viitoare abia mi-am gasit un loc pentru consultatie la Dr Popa Anca - Cantacuzino. Nu-mi este rau, nu am greturi, mi-e somn si foame... VREAU ACEST BEBE!!! Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana Postat Aprilie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 Nu te speria. Pe parcursul sarcinii vei face niste dozari de anticorpi iar daca acestia nu apar , in sapt 28 vei face un vaccin apoi la 72 de ore de la nastere. Daca vrei mai multe amanunte...intra pe subiectul de RH negativ care este pe a 2-a sau a3-a pagina a acestui forum. Depinde de ce Rh aveau sarcinile anterioare, la ce varsta a sarcinii s-au produs avorturile... Daca iti doresti acest bebe...il vei avea!!!Fii sigura..cu o monitorizare atenta a sarcinii...totul va fi OK Te pup Diana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Aprilie 5, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2007 Multumesc diana. Miercuri merg la Dr si revin cu alte detalii si informatii. Sarbatori Fericite! Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Aprilie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2007 si eu am 2 sarcini pierdute, RH negativ...nu am facut vaccinul, dr zic ca nu se face la sarcini MICI pierdute...am cam stat cu emotii, dar pana acum nu au aparut anticorpi, din fericire. [gravi] [fetita] 37w my baby Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Aprilie 10, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2007 Maine merg la consultatie si voi intreba si de chestia asta. Cum mai aflu ceva o sa va spun si voua. Sper sa fie totul in regula! Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.