Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebare!


andacos

Recommended Posts

Din lipsa de timp,mi-am facut din seara asta sarmalutzele pentru masa pascala!

 

De fapt asa am procedat mai mereu,le-am facut mai devreme-in functzie de timp-si apoi le-am congelat!Dar astazi stateam si ma intrebam,pot oare sa le mai congelez daca deja carnea tocata a fost congelata?(mi-a mai ramas si ceva "umplutura" ca n-am mai avut frunze!)

 

Credetzi ca isi pot schimba gustul?

 

Dana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Regula este ca nu mai congelezi carnea care a fost o data congelata.

Insa nu cred ca e nevoie sa le congelezi. Secretul unor sarmale bune este sa fie fierte in reprize, nu dintr-o data. Asa ca poti deja sa le dai cateva clocote azi si sa le termini de fiert maine.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

anda, eu tot asa, fac sarmalutzele din timp, dar le si fierb si apoi le congelez. asa ca nu e vreun risc legat de carnea recongelata...

 

dar in cateva zile nu se strica defel, ba chiar se fac mai buuuuune! [alcool]

 

_________________________________

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red">

 

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

 

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

************************

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Initial creeata de andacos

Dar astazi stateam si ma intrebam,pot oare sa le mai congelez daca deja carnea tocata a fost congelata?(mi-a mai ramas si ceva "umplutura" ca n-am mai avut frunze!)


id="quote">id="quote"> fa o ciorba de perisoare din carnea care ti-a ramas. eu asa procedez pt ca mereu cumpar (si prepar) prea multa carne. sfirsesc si cu o ciorba pe linga sarmale.

 

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)

****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragele mele,Hristos a inviat!

 

Multzumesc tuturor pentru sfaturi,pina la urma le-am tzinut o zi la frigider iar vineri le-am fiert!Au iesit foarte gustoase!

 

restul m-am riscat si l-am recongelat,pentru ca am facut ciorba de burta,deci varianta cu ciorba de perisoare a cazut,am sa vad eu ce-o fi cind oi dezghetza portzia respectiva!

 

Dana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu fac sarmale des, dar cand fac, fac destul de multe: cat mancam noi atunci, in ziua aia, apoi cate ii dau soacra-mii apoi prietenului celibatar al sotului meu, care vesnic 'cerseste' sarmale [:D] si mai imi raman si mie sa pun la congelator. Le congelez si apoi le decongelez dupa vreo saptamana, le incalzesc si sunt bune!

 

 

_____________________________________________

 

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...