vrabiuta Publicat Aprilie 6, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2007 vreau sa iau un carucior de papusi pentru fetita mea. am vazut doar doua tipuri: in metro carucioare simple si slab calitative (35 RON) si la happy baby carucioare baby born, complexe si de calitate, dar foarte scumpe (200 RON). se pot cumpara carucioare bune si frumoase la un pret rezonabil? si daca da, de unde? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana21 Postat Aprilie 6, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2007 Mai sunt unele dragute la Mini Blu (cel de la Favorit), si costa mai putin, in jur d eun milion. In Cora sunt unele Disney, 900.000. Pupici! Ianca Nasturica Poze mai vechi Povestea Burticii Dialoguri strumfesti http://iancadariana.blogspot.com/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrabiuta Postat Aprilie 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2007 multumesc mult de tot! dau o tura azi pe la miniblu - un milion este exact in target! pupici! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica70 Postat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2007 Uite ce carucior i-am luat eu din Selgros http://new.photos.yahoo.com/jerpelm/album/576460762396732850/photo/294928804315924453/4 A fost ieftin de tot ( in jur de 20RON ) si rezista eroic chiar si la demolatoarea de fiica-mea (are un an si trei luni) MONI de [copil] DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME , FILMULETZE SI POZE 1 , 2, 3 NOU NOUTZE , 4 "MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana21 Postat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2007 Cele de acre zic eu arata exact ca unele adevarate. cel de la Miniblu este landou, are si gentuta si salteluta, este superb. Ianca Nasturica Poze mai vechi Povestea Burticii Dialoguri strumfesti http://iancadariana.blogspot.com/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica70 Postat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2007 Si eu am vazut si exact ca cele adevarate,dar eu voiam ceva super solid pentru ca Diana mea are doar un an si trei luni si demonteaza tot ce-i pica in mana [alcool] Alea sunt pentru fetitze mai marisoare cred.Si pe asta de plastic scrie ca e pentru copii de peste 3 ani ... poate i-am luat cam devreme,dar am facut o afacere buna,ca e indragostita de el Dupa ce a plimbat cu el toate papusile si orataniile,acum se catzara pe el in picioare sa se urce pe masutza [alcool] DIANA am vazut in fotografie ca tu ai deja o domnisoara [il] MONI de [copil] DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME , FILMULETZE SI POZE 1 , 2, 3 NOU NOUTZE , 4 "MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2007 din Ungaria iei carucior identic cu cel de la Miniblu la jumatate de pret. Cele de la Miniblu sunt intradevar cele mai robuste si fidele modele ale caruciorului pentru copii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ada2021 Postat Aprilie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2007 Eu i-am luat fetitei mele de la chicco.E foarte rezistent ,usor de manuit,dar e cam scump(~1600000lei vechi).Il avem de anul trecut si sunt foarte multumita de el.Mai exista multe modele in catalogul de la quelle. laura si ariana(20-o2-2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Aprilie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2007 Eu i-am luat din piata unul din plastic, foarte rezistent (o tine si pe ea cand se aseaza in el) A fost 175.000 lei. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Aprilie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2007 Noi avem doua, unul din plastic si unul mai de fitza[:D], luate din Carrefoure, dar la preturi mult mai rezonabile decat cele de care vorbiti voi. Rezista la "traume" si vad ca o tin si pe fii-mea. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.