Hilde Publicat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2007 Sunt intr-o dilema mare. Imi trebuie un ecograf la rinichi si la abdomen si nu stiu unde sa merg in Bucuresti. N-am avut niciodata nevoie de acest tip de investigatie si n-am nici doctor de familie. Sunt studenta si o sa vin intr-o scurta vacanta in mai in Rom dar stau numai doua saptamani si mi-as dori sa pot sa fac programarile inainte de a sosi in Rom. Am avut o durere destul de puternica in partea stanga care intre timp aproape ca a trecut. Am facut aici un ecograf pelvic si nu au vazut nimic. Dupa celelalte simpome imi spun ca nu am nevoie de alte investigatii. Dar eu vreau sa ma conving ca sunt intr-adevar sanatoasa, nu-mi vine sa cred ca am avut o durere continua aproape sase luni in partea stanga fara nici o cauza. Va rog sa-mi dati orice sfat pe care voi il considerati util. Va multumesc enorm, Hilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili81 Postat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2007 Eu am facut ecografie abdominala la CMDTA - Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulator (policlinica 10 sau policlinica Elias cum mai e numita) pt ca acolo sunt eu inscrisa. Mama a fost operata de fiere si a facut la Spitalul de Urgenta Floresca, dar cred ca toate spitalele au si multe dintre policlinici. Nu stiu insa sa-ti spun unde e cel mai bine sa te duci. Nu ai rude in Romania care sa-ti faca o programare? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Aprilie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2007 poti sa iti faci programare online la Medsana iar la CMU sau Medicover poti sa suni la nr. de pe site-uri si sa te programezi. Platesti echo si nu te intreaba nimeni de medic de familie, asigurari, etc. Elise & BBLisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.