Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stiti despre LUPUS?

Recommended Posts

Ieri am fost la o prietena, si era foarte necajita deoarece una dintre surorile ei a fost diagnosticata cu lupus. Boala este intr-un stadiu destul de avansat si toate analizele ii sunt proaste. Cu 11 ani in urma o alta sora a ei a murit rapusa de aceasta boala.

Am inteles ca este o boala foarte rara si deocamdata nu exista un tratament adecvat. Doar se incearca si se experimenteaza diferite medicamente. Daca aveti vreo informatie in legatura cu vreun tratament, chiar si naturist, v-as fi recunoscatoare.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
lupus este o afectiune autoimuna care afecteaza predominant sexul feminin.cu ce fel de lupus a fost diagnosticata?cronic sau sistemic? eu despre lupus eritematos stiu ca exista cel cronic unde sint afectate doar tegumentele,si tratamentul este topic si sistemic.si mai este lupus eritematos sistemic unde prognosticul depinde de stadiul de afectare al rinichiului.se aplica corticoterapie.din pacate scrii ca a murit si o sora tot din cauza acestei boli,unul din factorii acestei boli fiind de natura genetica.medicii ce au spus?

Multumesc pentru raspuns. Prietena mea nu mi-a dat prea multe amanunte insa mi-a spus ca toate analizele au iesit proaste. Despre cealalta sora a ei care a murit, stiu doar ca medicii i-au spus ca nu mai avea nici un organ sanatos, asadar cred ca nu e vorba despre lupus eritematos. De asemeni stiu ca i-au spus ca nu exista tratament si ca printr-un regim de viata sanatos mai poate sa-si prelungeasca viata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...