Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pompa san manuala

Recommended Posts

Salut,

sunt o viitoare mamica, foarte entuziasmata si plina de intrebari legate de nastere si de ingrijirea copilului. As vrea foarte mult sa alaptez si banuiesc ca ar fi bine sa cumpar si o pompa de san. Dar care sa fie? Mamici cu mai multa experienta, va rog sa ma ajutati sa aleg.

Multumesc,

Zsibi 33+1

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cea mai laudata pompa a fost cea de la Avent (mai ales aia inteligenta [:D])

Eu nu am avut nevoie decat de cateva ori. O alta prietena nu a folosit-o niciodata (Avent). O alta prietena a folosit-o muulte luni (Avent).

Nastere usoara [flo]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Cred ca ideal ar fi sa poti imprumuta una de la cineva pentru inceput,un model ce se poate steriliza,desigur.Eu nu am putut folosi pompa,nu puteam scoate o picatura,deci nu am folosit-o mai deloc,si am ajuns la concluzia ca sfatul multor fete de aici a fost foarte bun:copilul trebuie pus cat mai des la san,si dupa o vreme se va produce exact cantitatea de lapte necesara.Fetita mea are peste 2 zile un anisor si inca o alaptez.

Iti doresc nastere usoara si sanatate la puiut!

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2">

eu am folosit o pompa manuala de la chicco, o pompa destul de buna de altfel, pot sa scot cu ea lapte destul de bine, insa nu am folosit-o in 3 luni jumatate decat de cateva ori. drept care am ajuns la concluzia ca am dat pe ea 800 si ceva mii de lei vechi, degeaba [:D]

ti-as sugera la fel ca si Mirella, sa iti faci rost la inceput de una imprumutata...

iti doresc nastere usoara. [:)]

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

varsta Erik

eu am folosit pompa-seringa de la chicco, destul de intens, in prima luna, pana m-am plictisit de ea.

problema este ca e zgomotoasa si ca functioneaza cu un soi de garnitura care intr-o saptamana se uza ( o sterilizam la rece cu sol chicco)si nu mai functiona smecheria asa de bine

asa cum zice si Helenuta, mai bine m-am descurcat cu mana, dar m-am plictisit repoede si de metoda asta.

unele fete ziceau ca pompa romaneasca de 60.000 lei vechi din farmacii este f buna, mi-am luat si din aia, pentru mine nu a fost buna de nimik, si ma enerva ca mirosea ingrozitor.

eu zic sa aduni informatiile acum, si sa cumperi doar daca ai nevoie [pup]

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)

Povestea Noastra

Poze Alexandru

am avut pompa tip seringa de la nuk, imprumutata de la o prietena... am folosit-o fix 3 zile, si-atunci mai mult de control :) si am si nascut prin cezariana, ca mai mult de-asta m-am agitat sa caut, mi-era teama sa nu am probleme cu laptele... sa stii ca cea mai buna solutie ar fi sa imprumuti de la cineva, este foarte posibil sa nu ai deloc nevoie, la fel cum se poate intampla sa-ti fie utila cateva luni la rand :)

nastere usoara si.. laptic cat cuprinde :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...