coraly Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Noi folosim Pregomin. Nici unul dintre produse nu contine lactoza, sunt cele mai speciale formule de pe piata noastra, pentru foarte multe probleme digestive. Cel simplu contine proteine extensiv hidrolizate de soia si colagen de porc, cel AS nici o proteina. Nu au gluten, lactoza. AS are un gust foarte rau si cred ca se da la intolerante/alergii grave. In rest merge cel simplu. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
geniest Postat Aprilie 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Deci, Doryid="red"> ii mai poti da Pregomin de la Milupa cum a scris Coraly mai sus. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dory232002 Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Deci sa inteleg ca Pregomin de la Milupa este mai bun ca NAN fara lactoza? Dory & Alexa [zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
coraly Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Nici nu se pot compara. Milupa Pregomin este o formula hipoalergenica completa, semielemetala: un aliment special usor de digerat, pe baza de proteine extensiv hidrolizate (proteine din soia si proteine din colagenul de porc). Dupa o diagnosticare corecta, Pregomin poate fi administrat chiar din primele zile de viata. Pregomin nu contine compusi ai laptelui de vaca (ca proteine din lapte de vaca sau lactoza), zaharoza, fructoza sau gluten. Milupa Pregomin este o formula hipoalergenica completa, extensiv hidrolizata pentru tratamentul dietetic in caz de: Intolerantesau alergii alimetare. Boala diareica acuta severa sau cronica. Maldigestie, malabsobtie si malnutritie. Sindrom de intestin scurt. Boala inflamatorie de intestin scurt. Galactozemie. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dory232002 Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 coraly, merci de info., am sa cumpar si sa incerc sa vad daca ii place gustul, vad ca Nan, ii place, noi pana acum am baut de la varsta de 1 an lapte de alimentara Dory & Alexa [zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
geniest Postat Aprilie 13, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Coraly.....id="red">sa stii ca i-am dat Milupa HN acum 2 zile (prima masa a fost seara cu 1 singura masura de Milupa). A doua zi a mancat jumatate din cat a mancat cand i-am scos laptele NAN fara lactoza si nu-i mai dadeam deloc lapte. Ce naiba sa mai cred ????? Nu-i mai dau nici Milupa HN...sa vad cum mananca astazi. Ce chimicale din laptele asta nu-i priesc ???? Am comparat ingredientele la nan fara lactoza si Milupa HN si ceea ce coincide ar fi niste ortofosfati de calciu, magneziu si alte chimicale....aaa...si proteine din lapte ....sa aiba astea vreo influenta ???? As vrea sa incerc si Pregomin dar trebuie sa-l comand la farmacie. Apropo....Inteleg ca Pregominul nu are proteine din lapte. Dupa cum am spus: iaurt, branza de casa, mozzarela, cascaval mananca fara probleme. De asemenea prajiturele facute cu lapte integral (cozonac, de ex..). Nu stiu ce sa mai fac cu lapticul ca ma roaga sa-i dau.... Si inca ceva: daca doreste cineva o cutie de Milupa HN desfacuta acum 2 zile sunt gata sa i-o ofer. Trebuie sa fie din Bucuresti, insa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
coraly Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Geniest, nu am inteles bine. Deci dupa ce a mancat seara humana Hn a doua zi nu a avut pofta de mancare? Sau cum? In orice caz, Pregomin iti recomand cu caldura, desi e destul de scump, catre 500 mii cutia de 450 gr. Trebuie sa faci comanda la farma, ca nu il aduc fara. Are un gust mai ciudat, de aia eu la inceput ii fierbeam apa cu ptin zahar vaniliat. Treptat, am tot redus zaharul vaniliat pana cand l-a baut fara. Dar eu nu pricep ce intelegi tu prin 'nu-i prieste' - adica are diaree, il doare burta, sau ce? Ca daca zici ca mananca branza, cas, iaurt, nu vad sa aiba ceva cu proteinele de lapte. Deci ce intelegi prin nu-i prieste? E posibil sa aiba ceva cu lactoza, si atunci pregominul ar merge/in iaurt, cas, branza e mai putina lactoza decat in lapte. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
geniest Postat Aprilie 13, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Da, Coraly...ai inteles bine. I se umfla burtica, de la Nan fara lactoza spunea ca-i vine sa vomite, a inceput sa faca de 3 ori pe zi (scaune moi, nu diareice).....iar pofta de mancare ioc. I l-am scos. N-a mai facut kk 1 zi si jumatate apoi 1 scaun pe zi cateva zile si imi cerea el de mancare. L-am trecut pe Milupa HN....dupa 2 mese (seara si dimineata) deja nu mai vroia nici sa vada mancarea. I l-am scos si iar sunt in stand-by. Faza e ca el adora sa manance laptic si ma intreaba de ce nu-i dau.... Si alt lucru pe care-l observ e ca se trage la fata cand e in faza asta de refuz al mancarii si face cearcane....arata ca un om caruia nu-i prieste ceva......dar ce ???? Dupa cum stii el mananca destul de controlat... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
geniest Postat Aprilie 13, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Ma gandesc ca prin prelucrare (fermentatie sau fierbere sau alt procedeu) se distrug proteinele din iaurt, cas, branza etc...de aceea le tolereaza sau se transforma. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
coraly Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Prin fermentatie proteinele isi modifica forma. Din ce descrii tu, eu zic ca e vorba de o intoleranta alimentara - voma, diaree, gaze, lipsa apetit. Ramane sa stabilesti daca e la proteinele de vaca sau la lactoza. Poti incerca cu Humana HA, care e hidrolizat, dar contine lactoza. Asta ca sa vezi daca e vorba de proteine sau de lactoza. Ca e bine de stiut. Daca nu incerci altul fara lactoza, dar cu proteine, de genul Nan fara lactoza - un echivalent. Daca la un lapte special fara lactoza, altul decat Nan, are aceleasi manifestari, as spune ca problema sunt proteinele de lapte, si atunci treci fie pe Pregomin, fie pe un lapte de soia - care nu are nici proteine de lapte, nici lactoza. Atentie insa, multi copii care nu suporta proteinele de lapte pot avea probleme si cu soia. Deci e pe incercate. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.