lumy25 Publicat Aprilie 10, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2007 buna! eu sunt membru nou si sper sa ma acceptati in grupul vostru. am citit cateva comentarii interesante depre acest virus eu am facut un papanicolau si rezultatul este SIL-LG. as vrea tare mult sa stiu ce inseamna acest SIL-LG. daca cineva are idee il rog din suflet sa-mi raspunda[:(] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Aprilie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2007 quote:Initial creeata de lumy25buna! eu sunt membru nou si sper sa ma acceptati in grupul vostru. am citit cateva comentarii interesante depre acest viruseu am facut un papanicolau si rezultatul este SIL-LG. as vrea tare mult sa stiu ce inseamna acest SIL-LG. daca cineva are idee il rog din suflet sa-mi raspunda[:(]id="quote">id="quote">Pai ginecologul care ti-a facut testul papanicolau nu ti-a interpretat rezultatul? Asa ar fi fost normal sa-ti explice el ce inseamna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lumy25 Postat Aprilie 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 asa ar fi fost normal, dar cum nu mai e nimic normal la noi in tara nu am reusit sa obtin o interpretare a rezultatului. am fost la o alta doctora si mi-a zis ceva despre niste scuamari la nivelul colului... mi-a recomandat sa-mi fac o colposcopie, dar mi-e frica de rezultat cu toate ca stiu ca e spre binele meu. asta este. speram sa ma ajute cineva dinte voi[bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adita9 Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Lumy - din cate stiu eu acest rezultat inseamna ca ai pe suprafata colului modificari ale celulelor. Medicul tau nu a spus ca trebuie sa faci un tratament? Pentru ca este posibil sa se vindece cu ovule si dupa tratament rezultatul sa fie bun. Ca sa iti raspund punctual si la intrebare, M-am uitat pentru tine in dictionar si SIL inseamna Leziuni intraepiteliale scuamoase. Asteapta rezultatele colposcopiei si vezi apoi ce tratament iti da ginecologul. Multa bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_Forest Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 E de datoria medicului care ti-a facut testul sa iti interpreteze si rezultatul si la nevie sa iti dea tratament. Asa este etic. Platesti asigurare sau daca e particular il platesti asa ca sa faca treaba pentru care il platesti. Consider ca nu este normal sa mergi la altul sa iti interpretez rezultatele ca nu a facut treaba pina la capat. ******************************** "We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea81 Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Lumy25, te implor sa-ti faci analizele...nici nu stii cat este de important...un Papanicolau, o colposcopie (care nici macar nu o simti!!!!!, o ecografie transvaginala iti pot salva viata! Aceste investigatii sa stii intr-adevar costa, dar mai bine dai un ban acum, decat mai trz. Daca vrei, da-mi un mesaj pe email, si-ti mai zic una alta..., putem sa ne facem progamari impreuna, sa ne mai incurajam reciproc. ~Este mai importanta; pacea decât dreptatea...(Parintele Arsenie Boca) ~Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o începem. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.