birtas_lore Publicat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2007 Buna sunt o membra mai noua al acestui site si am si eu o problema daca m-ar putea ajuta cineva.Sunt mamica unui ingeras de [baietel]de 3 luni si o saptamana care nu vrea sa manance cu biberonul orice i-as da lapte praf, suc de morcovi sau ceut pt burtica.Inca mananca de la san dar nu se mai satura. Ce imi recomandati sa fac? Daca m-ar putea ajuta cineva as fi foarte bucuroasa.Multumesc Loredana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 au incercat mai multe tipuri de tetine? Bblisa mea de la inceput a fost foarte selectiva: avem vreo 8 tetine de silicon (latex.. cah, sa nu vada ) de diverse forme pe care le tot schimbam, azi o vrea pe una, maine pe alta, poimaine una care nu i-a placut pina acum...[alcool] Dar daca nu sterilizez cinci tetine la o masa, nu reusim sa mincam: pina nu nimerim "tetina preferata azi", zici ca papa pelin...se strimba in toate modurile posibile si scuipa. De exemplu, azi a acceptat doar tetina-cireasa de la Chicco, ieri pe cele de la Avent. [bibe] Elise & BBLisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 pe la 3 luni este un prag in lactatia ta. incearca sa stimulezi cumva lactatia (ceaiuri, galactogil si pus bb fff des la san) si vei vedea ca 2-3 zile se regleaza lactatia astfel ca nu mai trebuie sa-i dai nimic completare. cat despre suc de morcovi sau altceva eu as mai astepta pana pe la 6 luni. din experienta personala iti pot spune ca la 3 luni si pe la 6 am avut cate un prag in lactatie pe care l-am depasit cu rabdare, am alaptat exclusiv pana pe la 6 luni, am inceput diversificarea cu lingurita si la 12 luni s-a terminat tzitzi si am trecut pe Humana pana la 2 ani. A baut laptele doar cu biberoane AVENT. Apa a servit-o de la inceput cu Nuk First Choice intotdeauna cu tetinele din silicon. bafta! mami lui theo nascut la 29.Oct 2004 "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danita Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 incearca bibe bfree ......e ok pt noi . D BeBelusca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 nici tudor al meu nu prea a vrut biberon. doar tzitzi... asa ca ii dadeam sucul de fructe cu linguritza - am avut noroc ca e 'vitza nobila' si a papat din prima super- frumos, de parca se nascuse cu linguritza in gura! [cool] eu in locul tau as renunta la supliment de laptic cu bibe, da-i lapticul tau cat de des vrea, o sa vezi ca trece perioada asta si lapticul e suficient! eu ii dadeam doar seara din bibe cca 50-60 ml de formula cu cereale (dupa 4 luni) - dupa ce mai intai papa de la tzitzi.[bibe] _________________________________ Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos! Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red"> Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] ) ************************ DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramonuta Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Am avut si eu aceiasi problema cu bebele meu pana acum o saptamana.Vroia numai tzitzi si atat.Incearca cu rabdare.Puiutul meu a facut nazuri la biberon vreo saptamana pana sa-l accepte.Iti recomand biberonul NUK cu tetina de latex.Seamana cu mamelonul si Puiului meu i-a placut(bine, nu chiar din prima).I-am cumparat si alte biberoane cu alta forma de tetina si pe alea chiar nu le-a vrut de loc.Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenpit77 Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 aSA cum a spus si Theo si eu m-am confruntat cu o problema, "un prag " pe la 3-4 luni si acum ma bucur ca am insistat sa-i dau numai lapte de la san. Diversificarea am inceput-o la 6 luni. Multa rabdare si mai insista cu sanul, mai des o peroada si apoi ai sa vezi ca-si va reveni singur. Bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochi_verzi Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Si noi tot nuk am folosit de cand s-a nascut, pt ca n-am avut lapte(si am baut la ceaiuri...).La inceput am folosit tetinele din latex pt ca-i mai moi si pe urma pe cele de silicon.Aveam separate pt ceai, lapte si hrana groasa. http://community.webshots.com/user/tincadiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speed Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 pe micuta mea am alaptat-o timp de 6 luni iar de pe la 4 luni am inceput sa-i dau si din biberon (tot lapte matern) a fost foarte greu, nu voia nicicum. problema e ca daca incerci tu sa-i dai ea te simte si stie ca sanul e aproape si de ce ar minca ea din biberon atunci? ce am facut eu, am lasat o pauza bunicica intre mese ca sa fiu sigura ca ii e foame si l-am pus pe sotul meu sa-i dea biberonul (eu chiar am plecat in vizita la o prietena ca sa nu ma vada si sa ma "santajeze" ) si a mincat tot din biberon! am mai repetat chestia asta de citeva ori si s-a obisnuit repede apoi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusicasiely Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 si eu am incercat de toate pana am incercat d-alea ieftine si alea i-au placut cu tetina de silicon cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole! elenica lu' mamica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.