Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Incearca la doctorul Sarafoleanu fie la Spitalul Grivita de pe Ion Mihalache fie la cabinetul particular 0749 809 822 undeva pe la Stirbei voda.

La spital ii poate aspira dopul dar inainte de manevra seara si dimineata trebuie pus vitamina A cate 4-5 picaturi in ureche ca sa se inmoaie.

Parerea mea de mamam este ca trebuie sa te duci repede pentru ca de la manevrele ulterioare dopurile au ramas imbibate cu apa. Daca doresti te rog sa ma contactezi pe PM

Distribuie pe alte site-uri

M-am dus cu copilul la un medic orlist pe 1 Mai sa vada ce are la urechi ca mi se parea ca ii curg si mi-a zis ca are dopuri de ceara ,pe care le-a aspirat inmediat ,fara nici un fel de tipat ,urlet smd.Dr e super si mai face si consultatii si operatii la Polizu .

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Va multumesc mult pentru raspunsuri.E asa de bine sa stii ca nu esti singur cand ai probleme(mai mici sau mai mari).

Fetitei mele(care are 2 ani si 6 luni)nu ii place aspiratorul(deci nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea cu aspiratorul) dar a stat sa ii traga cu penseta de dop,sa i se uite in ureche,sa ii puna apa.Se pare ca dopul este f uscat si nu se desprinde-plus ca dr la care am fost aveau doar pensete de adult(adica putin prea mari pentru canalele ei f mici).Asa dr a fost draguta(la Euroclinic),dar nu a reusit sa le ii scoata dopul nici dupa 3 sedinte.I-am pus apa oxigenata in ureche(la indicatiile dr.)dar nu s-a inmuiat deloc.

Noi avem nevoie de cineva cu o rabdare de fier-care sa nu foloseasca aspiratorul daca se poate.

Ce credeti,dr pe care i-ati recomandat sunt fff rabdatori??

Va multumesc inca o data,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...