Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pedepse prea mici.

Recommended Posts

Vad aproape zilnic la televizor, in ziare copii rapiti, violati ucisi iar pedepsele pe care le primesc ucigasii in cazuri GRAVE sint maxim 20 ani. Nu se poate face nimic ?? Citeam acum citva timp de cazul Larisei Chelaru , ucigasul atit primise 20 ani si avea sanse sa scape dupa 13.

Cum e posibil ca un nenorocit care nu ar trebui sa mai traiasca pe acest pamint sa-i rida in fata mamei acelui copil dupa o perioada de X ani. Nu promovez pedeapsa cu moartea dar ocna pe viata mi se pare o pedeapsa pe masura.

Concret se poate face ceva pentru schimbarea unei legi gresite ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).[vrajitor]

Dan Mihai

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sunt total de acord cu tine. De cele mai multe ori pedepsele sunt prea mici pentru fapte grave. In schimb am vazut cazuri cand unul sta in inchisoare ani de zile pentru ca fura o gaina. Si altul poate da in cap oricui si scapa foarte usor. Caz concret, varul meu a fost batut cu doua saptamani in urma, dar atat de grav ca de atunci se afla in moarte cerebrala, conectat la aparate, fara cea mai mica sansa de supravietuire.

Si agresorul, dupa cinci zile de arest, e bine merci, liber, acasa. [bang][bang][bang]

quote:Originally posted by Criss75

Sunt total de acord cu tine. De cele mai multe ori pedepsele sunt prea mici pentru fapte grave. In schimb am vazut cazuri cand unul sta in inchisoare ani de zile pentru ca fura o gaina. Si altul poate da in cap oricui si scapa foarte usor. Caz concret, varul meu a fost batut cu doua saptamani in urma, dar atat de grav ca de atunci se afla in moarte cerebrala, conectat la aparate, fara cea mai mica sansa de supravietuire.Si agresorul, dupa cinci zile de arest, e bine merci, liber, acasa. [bang][bang][bang]

id="quote">id="quote">Vaaaiii, Criss, cum naiba de i-au dat drumul dupa 5 zile???Doamne Fereste!

Sunt total de acord cu tine. De cele mai multe ori pedepsele sunt prea mici pentru fapte grave. In schimb am vazut cazuri cand unul sta in inchisoare ani de zile pentru ca fura o gaina. Si altul poate da in cap oricui si scapa foarte usor. Caz concret, varul meu a fost batut cu doua saptamani in urma, dar atat de grav ca de atunci se afla in moarte cerebrala, conectat la aparate, fara cea mai mica sansa de supravietuire.Si agresorul, dupa cinci zile de arest, e bine merci, liber, acasa. [bang][bang][bang]

id="quote">id="quote"> Probabil va sfirsi prin a ajunge la inchisoare. Problema e pentru cit timp.Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).[vrajitor]Dan Mihai

quote:Originally posted by lili81

id="quote">id="quote">Vaaaiii, Criss, cum naiba de i-au dat drumul dupa 5 zile???Doamne Fereste!
id="quote">id="quote">Te surprinde? Adevarul e ca pe mine nu ma mai surprinde nimic din ce se intampla in tara asta.

quote:Originally posted by liliana29s

id="quote">id="quote"> Probabil va sfirsi prin a ajunge la inchisoare. Problema e pentru cit timp.Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).[vrajitor]Dan Mihai
id="quote">id="quote">Da, probabil va ajunge in inchisoare. Matusa mea a spus ca atunci cand l-au aresta au spus ca va primi cel putin 6 ani. 6 ani pentru o viata de om...Insa daca moare (ceea ce e mai mult ca sigur, ca doar creierul e mort), pedeapsa va creste.Insa totusi ma intreb cum poate un astfel de personaj sa umble liber pe strada?

criss[pup][pup]

adevarul ca ar trebui schimbate legile.Aici e si mai rau, adica daca esti minor nu faci inchisoare, ci te duc la o scoala de corectie cateva luni, iar daca esti la prima abatere, aproape toti sunt lasati liberi, sau fac 6 luni cel mult inchisoare.

Asta e comunitatea UE, nu doar in Romania se intampla astfel de lucruri.

Eu cred ca violatorii, ucriminalii, ar trebui maltrati fizic si psihic, pana isi iau zilele singuri.

Pacat ca sunt pline inchisorile de oameni care fura din necesitate, si cei care fura pe picior mare, sau omoara dar au rude sus-puse, se plimba pe strada ca si cum nimic s-ar fii intamplat[bang][bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...