maimutzica Publicat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 11, 2007 Vreau sa-mi comand o pereche de adidasi Fubu de pe net, insa nu stiu ce marime sa cer (trebuie marimea US nu EU). In Bucuresti nu am vazut deloc aceasta marca prin magazine si mi-a ramas gandul la adidasii respectivi. Am mai facut si alta data o comanda si nu a fost buna marimea...erau cu un nr mai mici. Cand am vrut sa-i comand masura mea, deja nu mai erau pe stoc...n-as vrea sa se intample la fel... Intrebarea mea este daca stie cineva sa-mi spuna si mie ce marime US sa comand pentru EU 39. Multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Aprilie 11, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Pai nu ai vazut ca i marca purtata tare de black people. For Us By Us. 8 1/2. Don't throw with stones if you live in a glass house. corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Aprilie 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2007 Multumesc mult Corina![flo] Am cautat si eu pe net zilele astea si nu stiam sigur daca este 8 sau 8.5...acum m-am lamurit[bis] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.