Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

nu stiu ce sa cred: de ieri fetita mea (1an si 3 luni) face cate 3 scaune pe zi, unele mai moi(nu apa chioara), altele normale; nu stiu daca e diaree, n-am mai avut pana acum probleme, si med de fam are tel inchi; starea e buna, e vioaie , mananca, nu a facut temperatura; dar pt ea, 3 scaune pe zi ( ieri si azi) e cam neobisnuit; ce credeti, sa incep cu regim, sau sa mai urmaresc?

multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cred ca ar trebui sa o mai urmaresti. nu te grabi sa dai un verdict, pana nu esti sigura. si monica are zile cand face unul mare si tare si zile cand face si de 3 sau 4 ori, mai mici si mai moi. depinde ce a mancat zilele astea. i-ai dat mancare mai diversificata si mai grea?

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

si noi ne luptam de vreo 2 saptamani cu scaune dese si moi (cam 3-4, uneori 5 pe zi), cateodata si cu mucus. ii dau mancarica de regim, i-am dat 3 zile smecta, biotics baby cateva pliculete (insa cum mandra mea nu prea termina biberonul, nu stiu cat a ajuns efectiv in stomac). cum trecem la mancarica normala, cum se inmoaie scaunul. am trecut si la nan fara lactoza, fara rezultate notabile. azi i-am dus probe pt coprocultura, insa rezultatul e gata abia miercuri. mentionez ca acum 2 saptamani i-am facut si coproparazitologic (3 probe) si n-a iesit nimic. nu mai stiu deloc ce are, nu-mi dau seama de la ce i s-ar fi putut deregla flora intestinala, ca nu i-am dat antibiotic. aveti ceva idei? multumesc

mami de Teo (12 mai 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...