carla73 Publicat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2007 imi poate spune cineva ce este aceasta muscatura a berzei? am auzit ca ar fi la ceafa... Mama lui Patrick (16 feb 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
26octombrie Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 http://www.desprecopii.com/info.asp?id=52 http://www.copi lul.ro/ghid_medical_Semnele_din_nastere_171_2167.html uite aici Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 poveste io tot cresc “Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte” (Juan Ramon Jimenez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 quote:Initial creeata de carla73imi poate spune cineva ce este aceasta muscatura a berzei? am auzit ca ar fi la ceafa...Mama lui Patrick (16 feb 2006)id="quote">id="quote">Eu stiam ca se numeste ciupitura de barza si ca apare la bebelusi pe frunte undeva, si trece cam intr-un an. Alte detalii nu cunosc, puiul meu n-a avut asa ceva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clarrice Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Ce dragut. M-am lamurit si eu intr-un final de ce puiuta mea s-a nascut cu o pata rosiu-violet pe una din pleoape.Acum s-a mai estompat. Abia daca se mai observa vreo trei puncte fine. Insa, cand era mititica era foarte evidenta si am intrebat doi medici despre ea, dar nici unul nu m-a lamurit. Mi-au zis ca nu e nimic si gata. Intr-adevar, nu e nimic, dar am ratat o explicatie foarte draguta. Tot de cand era mai micuta am observat si o pata ca o vanataie pe una din fese. Asta nu s-a estompat deloc pana acum. Interesant de stiut despre ce e vorba. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RUXMAX Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Eu, mama mea si baietelul meu de 4 luni avem acelasi semn pe ceafa (ciupitura berzei), adica doua pete rosietice. pozele mele Ruxmax cu bebe Tudor [copil]- 08.12.06 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
26octombrie Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 quote:Originally posted by clarriceCe dragut. M-am lamurit si eu intr-un final de ce puiuta mea s-a nascut cu o pata rosiu-violet pe una din pleoape.Acum s-a mai estompat. Abia daca se mai observa vreo trei puncte fine. Insa, cand era mititica era foarte evidenta si am intrebat doi medici despre ea, dar nici unul nu m-a lamurit. Mi-au zis ca nu e nimic si gata. Intr-adevar, nu e nimic, dar am ratat o explicatie foarte draguta. Tot de cand era mai micuta am observat si o pata ca o vanataie pe una din fese. Asta nu s-a estompat deloc pana acum. Interesant de stiut despre ce e vorba.id="quote">id="quote">"vanataia" aceea se numeste pata mongoloida. si fiica-mea are pe spate. dispare in timp (2-3 ani). eu am avut noroc, mi s-a explicat de la nastere, altfel m-as fi speriat. am inteles ca se face de la exces de pigment. nu stiu sa explic, insa gasesti in linkurile puse de mine spus mai pe larg.Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 povesteio tot cresc “Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”(Juan Ramon Jimenez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MADYN Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Si puiutul meu s-a nascut cu un semn rosu pe pleoapa si d-abia acum dupa 8 luni s-a retras. Habar n-aveam ca se numeste "sarutul ingerului" si nici nu stiam nimic despre astfel de semne. Oricum nu m-am ingrijorat si desi am intrebat pediatrul, instinctul meu imi spunea sa stau linistita. Madyid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> si Mihai Nicolaeid="Script MT Bold">id="size4">id="blue"> [copil] - My little treasure (01 august 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 eu ci ciupitura berzei am avut de furca: eram sigura c s-a iritat kupilul de la gulerul hainutelor si ii tot dadeam cu tot felul de creme in disperare si nu trecea deloc!!! [bang] Pediatra nu mi-a zis nici da , nici ba, asa ca perseveram in ingrijorarea asta prosteasca pina am citit intimplator despre ce e vorba... Elise & BBLisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doradora Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 si fata mea are pe o pleoapa si pe frunte. uneori zic ca au trecut semnele cu totul, alteori devin f vizibile chris + [copil]alexandra "]varsta alexandra poze bebe alexandra bebeii nostriid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochi_verzi Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 quote:Originally posted by 26octombrie "vanataia" aceea se numeste pata mongoloida. si fiica-mea are pe spate. dispare in timp (2-3 ani). eu am avut noroc, mi s-a explicat de la nastere, altfel m-as fi speriat. am inteles ca se face de la exces de pigment. nu stiu sa explic, insa gasesti in linkurile puse de mine spus mai pe larg. Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 poveste io tot cresc “Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte” (Juan Ramon Jimenez) id="quote">id="quote"> 26 octombrie,din cate stiu eu pata mongoloida apare pe spate langa fundulet si nu e acelasi lucru cu petele rosii-violet. Si fiica mea a avut pe ceafa, ciupitura berzei, dar la un an nu o mai avea.In schimb fiica unei colege avea pe pleoapa si a mers la un medic din Timisoara, care i-a spus ca-i hemangiom plan, ca e posibil sa dispara, iar daca nu dispare dupa trei ani va fi inlaturat cu laserul.Pana in prezent nu a disparut(are 2 ani),dar nu-i mai asa vizibil. http://community.webshots.com/user/tincadiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.