witchy_witch Publicat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2007 In fiecare noapte ma trezesc din somn cu o jena in abdomen extrem de puternica, care nu ma lasa sa dorm cateva ore pe putin. Si asta in fiecare noapte de cateva saptamani (vreo 3), fara exceptie. De fapt in vreo 2 nopti am scapat, dar am avut pe timpul zilei in zilele respective. Cine s-a mai confruntat cu asa ceva? Si ce v-au spus medicii vostri? Al meu zice ca daca nu sangerez si bebita este ok, atunci nu e cazul sa intervenim pentru ca e felul organismului meu de a raspunde la sarcina. Nu sunt contractii, asta sigur! In primul rand ca ma tin cateva ore bune (4-5) la aceeasi intensitate, si nu se intareste burtica deloc.... Nici dureri de ligamente nu stiu daca sunt, pentru ca am auzit ca acestea tin cateva secunda si te lasa daca schimbi pozitia si sunt de regula pe o singura parte a burticii. Jena este in tot abdomenul, si jos, si sus...este asa difuza! Cateodata e mai dureros, alte dati e ca o mancarime mai mult. Nu pot spune ca e o durere de sa urlu, dar cert e ca cel mai rau o simt intinsa in pat si de asta nu pot dormi noptile pana nu isi face damblaua si ma pot intoarce. Ce ma ajuta este mersul prin casa si masaje pe burtica. Va rog spuneti-mi daca ati patit ceva asemanator... [gravi] sapt. 20 cu maricel in burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ashera Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Witchy, nu e cumva bb care se misca ? Ptr ca si eu aceasi senzatie neplacuta, de obicei noaptea, dar e bb care imi trage suturi :-). Si eu am fost la doctor si mi-a confirmat ca totul e ok, am doar un bb mai "nazdravan" :-). Eu zic sa nu-ti faci probleme :-) si sa faci in continuare masaj pe burtik :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikol31 Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 si eu simt un discomfort continuu in burtica, doar ca la mine e chiar invers. cand stau pe scaun sau stau intinsa e mai bine, dar cand stau in picioare simt asa o greutate in burta, parca se intind muschii,imi simt burta incordata, nici nu stiu cum sa va explic. iar seara parca sunt un balon atat sunt de balonata!!! nu stiu cat este de normal dar la ultimul meu control care a fost acum 2 saptamani totul era ok. poate si alte gravidute trec prin asa ceva si ne spun si noua daca este normal sau nu. [gravi]18+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
witchy_witch Postat Aprilie 12, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Nu Ashera, nu este BB, pe bb il simt eu dar nu ma jeneaza dragul de el, si simt ca sunt MISCARI. Acest discomfort nu reprezinta miscari sau ceva contractil... este ceva constant, seamana cu o febra musculara, nu pulseaza... Ma tine intre 2 si 6 ore, si este IN FIECARE NOAPTE, m-a disperat. Este ca si cum ziua nu se intampla nimic cu burtica, iar noaptea o apuca "intinsul", daca ar fi posibil asa ceva, dar imi dau seama ca e aberant ce spun. Poate mamicile mai cu experienta recunosc simptomele si ne ajuta si pe noi cu niste explicatii... [gravi] sapt. 20 cu maricel in burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusicasiely Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 eu aveam durerile astea in spate,la plamani,de ma durea de parca ma impuscase in spate.era bebe care se asezase pe niste nervi pe la coloana pe acolo.si in ceea ce priveste dormitul,nu prea o sa poti si fara dureri ca asa e normal,in ultimele luni. cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole! elenica lu' mamica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ashera Postat Aprilie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2007 Seara si eu sunt balonata si cateodata simt burta foarte tare. Dar, in afara de loviturile de picioruse :-) nu am alte dureri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabdyd Postat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 Dar alte simptome ai? Ceva tensiune mare, edem, etc? Seamana cu durerile de menstruatie? Poate sa fie pur si simplu organismul care se adapteaza sarcinii, dar totusi nu cred ca trebuie sa neglijezi. Iti trece daca iei no-spa? Mai bate-l la cap pe dr., mai bine il stresezi pe el decat sa stai in incertitudine . Multa sanatate! Diana [gravi] 38 fix, mami de Julie [zana] 14.11.2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
witchy_witch Postat Aprilie 16, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Nu am alte simptome. Nu am tensiune, nu mi se umfla nimic. Nu se intareste burta, si nu cedeaza la No=Spa (la sfatul medicului am incercat, dar nu are niciun efect...). Doctorul mi-a zis de 2 ori ca daca nu am dureri ca la ciclu, nu am tensiune, nu sangerez si nu se intareste uterul, bebe=ul este ok (asta stim de la ecografii) si sarcina s-a derulat pana acum fara probleme (Slava Domnului pentru asta, sper sa tina pana la final asa!) sa nu ma mai ingrijorez, sa o iau ca o reactie personala a organismului meu la sarcina si atata tot. Intre timp (de cand am scris acest topic) nu am mai avut astfel de episoade, de cateva zile bune, adica NOPTI bune! De vreo 4-5 nopti pauza, dorm si eu normal si nu mai am acea jena! Desi aproape 2 luni am avut noapte de noapte insomnii din acest motiv, sau ma trezea aceasta jena (spre durere cateodata) din somn. Deci probabil ca era intr=adevar o adaptare a organismului meu...care sper sa se fi incheiat pentru moment. [gravi] sapt. 21 cu maricel in burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.