Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

<1.65 m, >56 kg, existam si noi !!!

Recommended Posts

m-am intors transpirata si furioasa de la cumparaturi (Unirea, Cocor etc)... mai, frate, moda, moda, inteleg si io, dar chiar sa nu gasesc nimic sa mi se potriveasca? numai pantaloni cu talie joasa, mulati de jos pana sus - perfecti pt a-ti face c... mare si mai mare . Ce sa mai spun de lungime - numai pt Heidi Klumm (singurii care imi stateau bine, aveau un model la baza cracului de le stricam tot farmecul daca ii scurtam) ... din fustele de lungime medie, picioarele mele groase ieseau si mai groase si se terminau si mai devreme ... iar bluzele (din in sau bumbac) la marimea 40, aveau pense la piept model Nicoleta Luciu.

Spuneti-mi, va rog, si mie ce sa-mi iau si de unde? Sau daca vreti sa ne reunim aici sa protestam public impotriva acestei persecutii, va astept cu drag!

Pupici,

Katy

Catrinel

Zambeste-mi!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Catrinel, de acord cu tine! Ma scot din sarite toti blugii astia cu talia joasa, si mai nou si stransi pe picior..zici k sunt ...neterminata.[zz] Io am 1.67 si 51 de kg, si tot ce pun pe mine sta k pe gard! Nu mai gasesti un pantalon ca lumea in tot orasul...Protestez si eu!!!!![xx(][xx(][:D]id="Comic Sans MS">id="size2">id="blue">

~Este mai importanta; pacea decât dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o începem.

Si eu ma alatur voua!!!

Nu mi-am mai cumparat o pereche de jeani de vreo 2 ani , tocmai din cauza ca cei cu talie joasa ma dezavantajeaza. De vreo 4 luni incoace tot caut jeansi drepti sau putin mai largi jos, dar nici asa ceva nu am gasit si am cautat inclusiv la Levi's si Lee [bang][bang]!!! Am doar 1.60 m si 50 de kg. De fapt ca sa imi gasesc un lucru care sa mi se potriveasca e o mare aventura .

Cristinaid="red">id="size2">

" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
id="blue">

E voie sa protestam si pentru incaltari? Ca eu umblu tot orasul de innebunesc, parca noi astia cu picior mic ar trebui sa umblam desculti...

Si da, protestez si eu la lungimea cracilor de pantaloni, nu toate avem 1,70 si peste. Si ma protestez ca blugii care sunt adusi la noi parca sunt facuti pentru barbati: diferenta dintre talie si solduri e de 10 cm cred, pentru ca mie toti care imi sunt buni pe solduri imi sunt largi in talie si care mi-s buni in talie nu ma-ncap pe solduri.

Chiar ca 'modistii' astia nu stiu pe cine isi inchipuie ei ca imbraca? id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

quote:Originally posted by cristina_26

Alynutza , eu am masura 35 , uneori si 34 la incaltaminte. Foarte greu gasesc incaltari asa mititele...[bang][bang] DE aceea nici nu prea mai merg la cumparaturi, mereu ma enervez.Cristinaid="red">id="size2">

" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
id="blue">
id="quote">id="quote">...nici 36 nu prea este...noroc pe fii-mea care la 7 ani are 34.....o sa ajunga la 40[help]

quote:Originally posted by april
quote:Originally posted by cristina_26

Alynutza , eu am masura 35 , uneori si 34 la incaltaminte. Foarte greu gasesc incaltari asa mititele...[bang][bang] DE aceea nici nu prea mai merg la cumparaturi, mereu ma enervez.Cristinaid="red">id="size2">

id="blue">
id="quote">id="quote">...nici 36 nu prea este...noroc pe fii-mea care la 7 ani are 34.....o sa ajunga la 40[help]
id="quote">id="quote">[:D][:D] Macar nu o sa iti faca nervi de fiecare data cand merge la cumparaturi ...Cristinaid="red">id="size2">
id="blue">

Nici marimile 39-40 la incaltaminte nu se gasesc asa usor. De obicei astea se dau primele. id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [wow]

AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...