Voichita Publicat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2007 Am doua fetite: una de 4 ani si trei luni iar cealalta de 1 an si 1 luna. Cu cea mai mare am tot avut probleme cu Giardia si acum i-a iesit la analize Giardia si celei mici. Nu a fost o surpriza, pentru ca de vreo trei saptamani nu mai are pofta de mancare si ma tot chinui sa o fac sa manance cate ceva. Stiu ca medicamentele care se dau pentru Giardia sunt destul de toxice pentru ficat, de aceea vreau sa intreb pe ceilalti parinti daca stiu un tratament naturist eficient. Produse sunt destul de multe si chiar nu stiu ce sa incerc. Cu multumiri, Voichita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochi_verzi Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Noi am folosit HELMIFLORESid="red">! Sunt picaturi de la plafar! Se pot da si preventiv!Dupa tratament (10 zile, o saptamana pauza si iar 10 zile) nu am mai avut probleme. http://community.webshots.com/user/tincadiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.