Raluk31 Publicat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2007 Daca v-ati putea intoarce in timp sa schimbati ceva in viata voastra, care ar fi acel lucru? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
26octombrie Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 misto intrebare! [flo] pai... am sezut io asa, gandindu-ma.. nu cred ca as avea schimbari care sa justifice efortul unei calatorii in timp. cred ca, in linii mari, e taman bine tot ce fuse. m-as plimba in timp sa vizionez o gramada, asta da!! tu? ce-ai schimba? Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 poveste io tot cresc “Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte” (Juan Ramon Jimenez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 As spune unor persoane dragi - care azi nu mai sunt - ca ii iubesc ! [flo][flo] ________________________________________id="red"> Daria &id="Trebuchet MS"> [zana]id="red"> GIULIAid="Trebuchet MS">_(2004_08_16)id="Trebuchet MS">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 creditele. As gasi altele cu dobinda mai mica. Elise & BBLisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamaruta Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 quote:Originally posted by Elisecreditele.As gasi altele cu dobinda mai mica.Elise & BBLisaid="quote">id="quote">Pentru asta nu treba atata efort, s-au inventat refinatarile Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Nu as schimba nimic. Anca mami de Buburuz Andrei[copil] (13.02.2006) Pozele Noastre Buburuzul Mic Povestea Nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
26octombrie Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 quote:Originally posted by Elisecreditele.As gasi altele cu dobinda mai mica.Elise & BBLisaid="quote">id="quote">citisem, in graba, ....credintzele!! si am ramas nitel buimaca, sa procesez "metafora"!! mai jos, cand am citit de refinantari, deja era prea mult de procesat si m-am intors, sa mai citesc odata..[flo]Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 povesteio tot cresc “Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”(Juan Ramon Jimenez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 as avea ceva de rezolvat in trecut! As calatori in timp cu cateva zile inainte sa moara tata , era weekend! Simbata a insitat sa merg acasa , desi niciodata nu ma suna ca sa insiste si nu m-am dus si ultimul cuvant a fost : imi pare rau ca nu ai venit! Duminica nu's ce a fost in capul meu dar am mers la plimbare, desi aproape in fiecare duminica mergeam acasa! I-am promis (prin mama) ca merg weekendul urmator sigur, pt ca aveam o veste mare, eram insarcinata! Nu am mai apucat - miercurea s-a prapadit! M-as intoarce in timp ca sa nu-l mai las singura acasa duminica si sa stau cu el! Atat as face .. apoi as lasa viatza sa curga la fel... Eu [cafea] si Raducu [greutati] (22.04.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 cateodata ma gandesc ca as fi preferat sa ma nasc in alta parte... se pune? sau pt asta ar trebui sa faca o calatorie inapoi in timp parintzii mei?! [biz] si acum fara gluma, daca as putea sa schimb ceva, as avea mai multa rabdare cu bunica mea bolnava de Alzheimer... care acum nu mai e printre noi... aveam atunci minte de copil, si nu intelegeam cum trebuie boala asta.. si chinul ei... si nu cred ca m-am purtat atat de bine cat as fi putut... in fine, in rest viata mea e destul de 'supercalifragislistica' si nu as vrea sa schimb nimic in afara de biletul ala de la 6/49 care a iesit necastigator la fiecare Revelion... _________________________________ Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos! Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red"> Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] ) ************************ DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Poate ca as fi grabit un pic momentul sa devin mama. Desi asa nu l-as fi avut pe Razvan,fiul nostru. Raluk tu ce ai schimba?Sau faci doar un sondaj? Razvanid="blue">(07 martie 2004) si mami[vampa] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.