Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

stop si de la capat

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

misto intrebare! [flo]

pai... am sezut io asa, gandindu-ma..

nu cred ca as avea schimbari care sa justifice efortul unei calatorii in timp. cred ca, in linii mari, e taman bine tot ce fuse.

m-as plimba in timp sa vizionez o gramada, asta da!!

tu? ce-ai schimba?

Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006

poveste

io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”

(Juan Ramon Jimenez)

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Elise

creditele.As gasi altele cu dobinda mai mica.Elise & BBLisa

id="quote">id="quote">citisem, in graba, ....credintzele!! si am ramas nitel buimaca, sa procesez "metafora"!! mai jos, cand am citit de refinantari, deja era prea mult de procesat si m-am intors, sa mai citesc odata..[flo]Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 povesteio tot cresc “Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”(Juan Ramon Jimenez)

as avea ceva de rezolvat in trecut!

As calatori in timp cu cateva zile inainte sa moara tata , era weekend! Simbata a insitat sa merg acasa , desi niciodata nu ma suna ca sa insiste si nu m-am dus si ultimul cuvant a fost : imi pare rau ca nu ai venit! Duminica nu's ce a fost in capul meu dar am mers la plimbare, desi aproape in fiecare duminica mergeam acasa!

I-am promis (prin mama) ca merg weekendul urmator sigur, pt ca aveam o veste mare, eram insarcinata!

Nu am mai apucat - miercurea s-a prapadit!

M-as intoarce in timp ca sa nu-l mai las singura acasa duminica si sa stau cu el! Atat as face .. apoi as lasa viatza sa curga la fel...

Eu [cafea] si Raducu [greutati] (22.04.2005)

cateodata ma gandesc ca as fi preferat sa ma nasc in alta parte...

se pune? sau pt asta ar trebui sa faca o calatorie inapoi in timp parintzii mei?! [biz]

si acum fara gluma, daca as putea sa schimb ceva, as avea mai multa rabdare cu bunica mea bolnava de Alzheimer... care acum nu mai e printre noi...[q]

aveam atunci minte de copil, si nu intelegeam cum trebuie boala asta.. si chinul ei... si nu cred ca m-am purtat atat de bine cat as fi putut...

in fine, in rest viata mea e destul de 'supercalifragislistica' si nu as vrea sa schimb nimic in afara de biletul ala de la 6/49 care a iesit necastigator la fiecare Revelion... [:D]

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red">

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...