Cristina_C Publicat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2007 Noi jucam de zor Uno (un fel de Macao), domino, "Nu te supara, frate" si mi-am adus aminte de Pacalici. Oare se mai gaseste? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisimuky Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Buna intrebare, Cristina ! Mama mia, si ce mai jucam atunci cand eram copil....Uitasem complet de Pacalici, noroc cu tine ca ne-ai adus aminte... Bine ar fi sa-l mai gasim prin librarii sau papetarii dar mira-m-as.... Mamica de nazdravan Rares si Mihnea Good things last forever. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 13, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Intreb pentru ca l-a cautat tatal meu si deocamdata nu l-a gasit. Dar o sa-l mai caute... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hcclara Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 si eu mi-am tot dorit pt fiiu-meu si am pus-o pe sora-mea sa caute si mi-a adus cand a venit anul trecut la mine, dar cartile sunt acum cu personajele din alba ca zapada, iar pacaliciul e un clown. nu mai retin exact dar parca imi spusese ca exista si cu masini. cred ca sunt mai multe variante acum. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliacm Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Da, da se mai gasesc ! Pacalici si "Nu te supara frate" le-am luat saptamana trecuta de la libaria din piata romana, vis-a-vis de coloane. Amandoua sunt marca Noriel. Cu siguranta le gasiti si alte librarii. Domino, Mikado (un fel de Marocco cu betisoare) le gasiti la libraria Casa Retro. Intr-o vreme cautam tot felul de jocuri petru baiatul meu , care mai de care mai complexe si mai scumpe, pana am redescoperit aceste joculete simple, ieftine si de mare efect. Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliacm Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Oare jocul "Animalele" se mai gaseste? Era un joc de carti cu multe animale si pe fiecare carte era prezenata animalul resprectiv. Era un joc intreresnat si educativ. L-ati vazut pe undeva sau un joc asemanator? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenp Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 io joc de zor numa` ca ce ma nerveaza ca nu mai sunt pe tari cum erau[xx(] i le-am luat din selgros tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvi Postat Aprilie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 Si eu am vazut in Kaufland..dar erau cu Pitici ....si personaje din "Alba ca Zapada". Gabi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 13, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2007 La Kaufland deci, da, au cum sa ajunga ai mei la Kaufland, o sa le spun. Ma gandeam la Pacaliciul clasic, dar daca e cu pitici sau masini tot e bine decat deloc. Ce jocuri mai jucati voi cu copilasii (in afara de cele enumerate)? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.