Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cat de mare va este burtica?

Recommended Posts

fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine. sunt putin ingrijorata din cauza marimii burticii. astazi am facut 4 luni ( saptamana 18 ) si mi se pare ca am burtica cam mare. mai mult, toti cu care ma intalnesc se mira cat de tare mi-a crescut, iar fetele care au nascut deja spun ca ele aveau asa burtica la 6 luni. nu stiu ce sa mai cred ca m-au bagat in toti sperietii, mai ales ca am citit pe net tot felul de prostii si m-am panicat si mai tare. ginecologul nu a zis nimic, e adevarat ca nici nu l-am intrebat daca am burta prea mare. va rog care puteti sa-mi trimiteti si niste poze din aceasta perioada ca sa ma mai linistesc. as dori sa va trimit si eu una dar sincer habar n-am cum sa o trimit. poate ma ajuta cineva, sunt mai noua pe forum si nu stiu exact cum sa fac. multumwesc

[gravi] 18+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Nikol,

Stai linistita astfel de "complimente" am primit si eu si la prima si acum la a doua sarcina. Ideea este ca daca de felul tau esti o persoana ingusta in solduri sau daca ai uterul mic, el are tendinta de a se mari peste masura, ca sa zic asa. Multumesc lui Dumnezeu, desi am avut burtica mare, Stefi e bine sanatos si sper ca si bb2 este la fel.

Ca sa te convingi de burtica mea, intra pe pozele mele si la bb 2 am exact varsta sarcinii pe care o ai tu acum. Cam asa eram si cu Stefi.

Pupici,

Carmen[gravi]23+ si Stefi[bicla] 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Nu te speria. Ai burtica mare? Foarte bine ptr bb :-). Si eu am avut aceeasi "problema": am plecat de la 43 kg si un abdomen plat, si la 3 luni se vedea deja ditamai burtica :-). Burta nu creste la fel la toata lumea. Si acum, am o colega de servici care are aproape 5 luni si aproape nu se vede nimic. Inca poarta blugii dinainte de a ramane gravida.

Nikol, nu am poze cu burtica dar nu cred ca e motiv de ingrijorare ca e maricica, mai ales daca dr tau nu a zis nimic...

Vad ca ai 18 saptamani, adica ai fi o mamica de septembrie... De ce nu vii sa discuti cu noi la Mamici de septembrie #8211; octombrie 2007

Te asteptam cu drag [flo]

Madalina, [gravi]19+id="size3">id="green"> id="Georgia">

gravida 18 sapt Ai aici 2 poze pe care le-am facut la Craciun, cand aveam 18 sapt de sarcina. Nu are rost sa te strezezi ca e burtica prea mare, eu am acum la 1.66m 80 de kg si 110 cm peste burtica! Si mai am o luna pana la cezariana!

diana [gravi]34+ [baietel]STEFANid="blue">

asa creste bebe

poze

bebe mai are de stat in burtica...

Stai linistita, si eu am patit la fel, chiar si 2 doctori (nu ginecologic, generalisti) au zis ca am 6 luni si eu eram in a 4a de abia.... Probabil si tu ca si mine esti nu foarte inalta si nici foarte plinuta de fel. Mie mi s-a explicat ca la mine s-a ridicat mai repede uterul, si de aceea se vede asa bine burtica. Ca sa intelegi ce repede s\a vazut: normal am 70cm in talie. La 14 saptamani aveam deja 100cm, acuma la 20 saptamani am 107 cm, deci la mine a crescut f f mult in lunile 2-3, si acuma stagneaza... la alte gravidute nu se vede pana in luna a 5a si apoi se ridica brusc uterul.

Gandeste-te ca bebeii sunt cam la fel ca dimensiuni, dar organismul mamelor difera foarte mult ca dimensiuni si pozitionari. De asta la femeile inalte se va vedea mult mai putin decat la cele mai mici. Nu sta stresata! Sa te stresezi daca e prea MICA, nu daca e prea MARE... inseamna ca mai incolo nu va mai creste chiar atat de mult, si gata!

[gravi] sapt. 20 cu [baietel] maricel in burtica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...