Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce culori se mai poarta anul acesta?

Recommended Posts

id="size2">id="blue">Mie imi place foarte tare albastru ca culore in general.

Eram curioasa sa imi ziceti ce culori (la haine vb) se mai poarta in vara asta? Fratele meu se insoara anul acesta si imi trebuie o idee in ce sa ma inbrac ....[:D]

Datimi si mie niste sfaturi ?

(eu am ramas destul de plinuta dupa sarcina mai exact am 1,75cm si 70kg[bang] destul de grasa si nu ma pot inbraca in orice)[V]

Va multumesc anticipat!!!!

amy

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

VERDE crud..... for ever [:D]

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [harp] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

quote:Originally posted by clau2toma

Eu parca am vazut ca se poarta anul asta toate nuantele de galben si au ramas auriul si argintiulIn fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

id="quote">id="quote">Exact!si portocaliu...[gravi]25+haine gravidutzaaa

eu am vazut foarte multe combinatii de rosu-alb,foarte frumoase,maroul a ramas in top si am vazut in magazine multe tzoale verzi sau cu auriu.Si cu dungi multe!!

Nu stiu daca se mai poarta,dar mie inca imi place kaki-ul si mai nou,violet,movul ala inchis-inchis.Ce stiti? e la moda?

Cred ca de roz-bonbon am scapat anul asta,insa eu tot mi-as lua ceva in nuanta aia ce bate spre gri si pare scoasa din cufarul bunicii.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Anca

carnavalid="red">

Eu am magazin de haine de dama si pot sa-ti zic exact pe ce culori se merge anul acesta,bineinteles la hainele existente pe piata romaneasca ca nu stiu tendintele mondiale.

So rosu cu combinatiile de rigoare,negru cu alb,galben, movul acela mai inchis si o nuanta de verde tare pe care ai sa o vezi in magazine cu siguranta.

Daca esti mai plinuta poti opta ptr o toaleta neagra(subtiaza) accesorizata cu rosu,eventual incaltaminte rosie si vezi ca exista pe piata niste gentute de ocazie mici,de mana, o splendoare dar geanta sa nu o iei rosie ca e prea mult,mai bine neagra.Si eu te sfatuiesc sa folosesti aceeasi nuanta de rosu la pantofi si accesorii,ptr ca sunt uneori nuante diferite si nu dau bine.

Cred ca o sa fii ok in negru si cu pata de culoare rosu,cu siguranta nu o sa treci neobservata.

Distractie placuta!!!

POZE

VINE BB???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...