Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cizme...vara

Recommended Posts

am vazut cizme frumoase, din piele subtire sau o combinatie din piele si material textil, decupate sau nu...frumoase rau! scumpe! eu mi-am luat o varianta un pic mai ieftina, dar arata ok. totusi nu sunt impacata si sa va zic de ce...prietenele mele cred ca sunt "victima", ca cizmele primavara/vara sunt doar o "fitzosenie"...sunt aproape convinsa ca asa e, dar mie-mi plac rau de tot si da, am cazut prada tentatiei...acum am constiinta incarcata ca nu-mi trebuiau neaparat si ca nu am unde sa le port, fiindca eu sunt la job 80% din timp si in rest...

ce vreau de la voi? hmm..poate-mi suneti voi, batandu-ma usor pe umar "roxana1974, stai calma ca nu esti victima...bla, bla..." mai bine spuneti-mi daca va plac, daca ati purta, orice credeti despre cizme...vara....

[flo] pentru toate fetele!!!

Roxa

It's the first day of the rest of my life!id="size1">id="green">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sincera sa fiu eu nu as purta , nu le vad rostul.

Prefer o pereche de pantofi/sandale peep-toe , dar nu cred ca este important daca ne plac noua si daca am purta , ci daca iti plac tie .

Si daca iti plac, poarta-le cu mandrie , ce naiba, ca o viata avem .

Mie una imi plac cum arata, chiar ieri admiram o tipa cu niste cizme decupate, rosiiii, super! Dar eu una vara merg cel mai bine cu papuci care au doar 2 barete, printre degete, deci practic in picioarele goale. Chiar si in sanda mi-e cald, la pantof nici nu ma gandesc asa ca in cizme chiar nu m-as suporta. Dar daca poti sa le porti in sensul ca nu mori de cald cu ele eu zic sa te bucuri de ele. Ce daca e un moft, ce n-avem voie cateodata sa ne mai facem si un mic moft? Asa ne bucuram sufletul, cumparand si cate o chestie doar pentru noi, nu ca avem neaparat nevoie ci doar pentru ca ne plac! Sa le porti sanatoasa!

Pozeid="violet">

Nici eu nu as purta cu toate ca vara trecuta am vazut o gramada in Italia care purtau cizmele de cow-boy cu fuste scurte.Aratau bine dar cred ca le era super cald totusi.

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Moda asta imi aduce aminte de cea de prin anii 90 cu bocanci cu sireturi si rochite scurte inflorate. Rochite am purtat, dar bocanci nuuuuuuuuu, ca muream de cald. Intotdeauna am purtat incaltaminte cat mai usoaa si mai "decupata" vara. Daca nu te deranjeaza ca ti-e prea cald cu cizme, poarta-le, e [cool] si sunt sigura ca iti sta bine[flo].

Si cat de lungi sunt cizmele tale ? Trei sferturi ? Si eu sunt fan cizme cu toate ca la serviciu sunt obligata la tinuta bussines si ma intorc acasa la ora 20. Probabil ca din cauza asta........

De unde zici ca ti le-ai luat ? Ce culoare ?

Pupiciid="blue">

Melid="blue">

Roxana, sa le porti sanatoasa!

nu-ti mai pune atitea intrebari, o sa gasesti tu momentul potrivit sa porti cizmele. O fi vara supercalduroasa, dar macar citeva zile racoroase sigur o sa prinzi.

Si nici nu te mai gindi la chestia cu 'victima modei'. Daca tie iti plac cizmele, asta e tot ce conteaza. Nici eu nu stiu daca as purta cizme de vara, ca sint rea de caldura, dar asta nu conteaza. Aici e vorba de tine.

Apropo de ce zice lumea: eu am o palarie de piele intoarsa, maro inchis, cu boruri largi, dupa care sint absolut innebunita. Eheee, sa fiu eu sanatoasa de cite ori nu m-a intrebat lumea daca mi-am luat palarie de Zorro :) Ei, si?

numai bine iti doresc!

Laura

"We don't see things as they are. We see them as we are."

Anaïs Nin (1903-1979)

roxana, bucura-te de ele. precis reusesti sa le porti odata, de doua ori si daca tie iti plac, de ce nu?

eu personal abia astept sa port sandale, saboti...dar daca as avea si mi-ar placea la nebunie, de ce nu?

cat despre prietene nu le mai baga in seama, poate sunt si putin invidioase.

asa ca...sa le porti sanatoasa.

claudia

quote:Originally posted by Cristina_C

Moda asta imi aduce aminte de cea de prin anii 90 cu bocanci cu sireturi si rochite scurte inflorate. Rochite am purtat, dar bocanci nuuuuuuuuu, ca muream de cald. Intotdeauna am purtat incaltaminte cat mai usoaa si mai "decupata" vara. Daca nu te deranjeaza ca ti-e prea cald cu cizme, poarta-le, e [cool] si sunt sigura ca iti sta bine[flo].

id="quote">id="quote">Daaaaa, ce-mi plceau, mi-era cald si ce daca.... si rochita era fix cu jumaa de deget sub fund.... ce vremuri...Dana & Anisia [zana]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...