Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Daca nu ai MP3 nu esti la moda?

Recommended Posts

Vad peste tot in parcuri ,la piata ,la cumparaturi ,in tramvaie ,masini ,metrouri din ce in ce mai multe persoane cu MP3-uri .Oare daca nu ai un astfel de obiect nu esti la moda?Acum am observat ca nu se mai discuta despre ce tip de telefon mobil ai ci ce tip de MP3 si de unde este ,cat costa smd.Aveti si voi asa ceva sau copii vostri?Merita banii ?Parca m-ar bate gandul sa imi iau si eu asa ceva pt parc sau cumparaturi.Oare merita banii?

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am iPod!

il folosesc cand fac sport.

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

id="right">

Ce importanta are daca e sau nu la moda? Iti place sa asculti muzica atunci cand te plimbi, faci sport etc. ... ia-ti !!!! Eu consider ca trebuie sa vezi daca iti este de folos, nu daca e la moda ... ca degeaba vad eu pe strada, in metrou, in parc lumea cu castile in urechi daca eu nu sunt pasionata si ma multumesc cu muzica de la radio de-acasa, din masina etc.

[gravi] 8+

Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy">

Palm-ul e destul de greu de manuit atunci cand esti pe strada. Tot mai comod e un MP4 (e mai bun decat mp3 ca are si video.id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [wow]

AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple">

Nu vad utilitatea acestei scule.

Cu atat mai mult a unui mp4, nu tin deloc sa intru cu capul in stalp cand merg pe strada, sunt oricum destul de distrata.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...