madabout2003 Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Nici eu nu cred ca e o chestiune de moda... mai mult de utilitate... Daca crezi ca iti va fi de folos da, merita banii, daca nu e clar ca e inutil... Aici daca urci intr_un autobuz o sa vezi tot tinerii cu castile la urechi.. asa ca poti zice ca e la moda dar pt mine sincer nu il gasesc inca util.. MADA [gravi] 20+, cu [fetita] Poze de vacanta Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mira_m Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 quote:Originally posted by clau2tomaCare e diferenta intre Ipod ,MP3 si MP4?Am inteles ca pe MP4 se pot vedea filme dar inafara de filme cu ce e mai performant decat MP3?In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2id="quote">id="quote">Pe mp4 vezi filme, poze, tot felul de documente video, ai e-book, jocuri, iar pe Ipod, toate astea, dar ai f multe optiuni, poti stoca si vizualiza documente, depinde ce fel de programe iti pui, dar poti avea acees si la net.id="purple">Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4">[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mamica dulce Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 si aici toata lumea e cu mp3-ul de gat,cu castile in urechi...daca-ti place,ia-ti. Eu am si nu-l folosesc. Am un model de telefon performant,care are si mp3/radio integrat.Mai mult de o zi nu l-am folosit,mie nu-mi place pur si simplu,ma enerveaza la culme,chestiile alea in urechi.. nici acasa nu ascult decat radioul.mi se pare exagerat deja sa vorbesti cu cineva cu o casca in ureche. Dar tu fa o experienta si ia-ti,daca nu-ti place il vinzi si gata. Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away. Anca carnavalid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tumpi Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Si eu am,dar nu ca-i la moda.Cand merg mai mult pe jos sau ma duc sa ma plimb,MP3 imi tine de urat.Daca ma duc sa ma dau cu rolele,imi iau MP3-ul,uneori e un rau necesar.Singura chestie ce ma deranjeaza la el sunt castile,nu le suport prea mult in urechi,ca am urechiusele mici si fragile[:p],in rest totul ok.Toata chestia e sa-ti fie util,nu ca e la moda. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
corinadana Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 quote:Originally posted by tumpiSi eu am,dar nu ca-i la moda.Cand merg mai mult pe jos sau ma duc sa ma plimb,MP3 imi tine de urat.Daca ma duc sa ma dau cu rolele,imi iau MP3-ul,uneori e un rau necesar.Singura chestie ce ma deranjeaza la el sunt castile,nu le suport prea mult in urechi,ca am urechiusele mici si fragile[:p],in rest totul ok.Toata chestia e sa-ti fie util,nu ca e la moda."Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">id="quote">id="quote"> De ce nu ti iei casti pe urechi?Dar care i diferenta intre I pod si Mp3 4 sau mai stiu eu ce numar?Don't throw with stones if you live in a glass house. corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
DARAEL Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 La moda sau nu, vreau sa va ATRAG ATENTIA asupra unui aspect neprecizat de producatori : ORICE aparat care este ascultat in casti, poate dauna auzului.id="red"> Studiile s-au facut la vremea lor pentru walkmanuri, dar va spun sigur ca sunt valabile si pentru ipod si pentru mp3 sau simplu telefon cu casti.... Va spun asta pentru ca fac audiograme (investigatie a auzului) si vad de la o posta cum scade auzul la cei care folosesc mult timp casti pentru a auzi ceva (pe zona conversationala daca intereseaza pe cineva acest aspect). Daca TOTUSI FOLOSITI, va dau o recomandare: REDUCETI LA MINIM TIMPUL DE FOLOSIRE, iar CAND UTILIZATI APARATUL RESPECTIV, DATI DRUMUL LA VOLUM ZERO SI APOI CRESTETI VOLUMUL INCET PANA LA LIMITA AUZULUI. Mai cresteti putin, dar NU EXAGERATI CU VOLUMUL NICIODATA. Daca vreti sa va auziti copiii si nepotii peste 20 de ani.id="red"> Sanatate multa tuturor ! DARAEL Fericit Non-Stop 27 grame de Sanatate pura Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Siminaf Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 quote:Originally posted by DARAELLa moda sau nu, vreau sa va ATRAG ATENTIA asupra unui aspect neprecizat de producatori :ORICE aparat care este ascultat in casti, poate dauna auzului.id="red"> Studiile s-au facut la vremea lor pentru walkmanuri, dar va spun sigur ca sunt valabile si pentru ipod si pentru mp3 sau simplu telefon cu casti....Va spun asta pentru ca fac audiograme (investigatie a auzului) si vad de la o posta cum scade auzul la cei care folosesc mult timp casti pentru a auzi ceva (pe zona conversationala daca intereseaza pe cineva acest aspect).Daca TOTUSI FOLOSITI, va dau o recomandare: REDUCETI LA MINIM TIMPUL DE FOLOSIRE, iar CAND UTILIZATI APARATUL RESPECTIV, DATI DRUMUL LA VOLUM ZERO SI APOI CRESTETI VOLUMUL INCET PANA LA LIMITA AUZULUI. Mai cresteti putin, dar NU EXAGERATI CU VOLUMUL NICIODATA. Daca vreti sa va auziti copiii si nepotii peste 20 de ani.id="red">Sanatate multa tuturor !DARAELFericit Non-Stop27 grame de Sanatate puraid="quote">id="quote">Darael, un buchet imens de flori pentru ce ai scris! [floare3] [flo] [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
clau2toma Postat Aprilie 16, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Draga Darel ,cred ca ne-ai dat cu firma in cap si mare dreptate ai in ce ai precizat ca la asta nu ma gandeam.[dual] In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Rufus Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Darael are perfecta dreptate. Nu stiu cati dintre voi isi pun aceasta problema, dar ea exista. Este motivul pentru care, fara sa o spun, incerc sa aman momentul in care copiii mei vor asculta in casti. Prima este Ioana, majoritatea colegilor ei au asa ceva (la 13 ani este o moda!), iar explicatiile nu prea tin... poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto] 2006[foto]2007[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ariel_7000 Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 eu am primit de Craciun de la sotul meu si sunt foarte incatntata de el, pt ca ascult muzica preferata in timp ce ma deplasez catre servici (1 ora dus, 1 intors) cu transportul in comun si in felul asta nu-i mai aud pe unii si pe altii zbierand, certandu-se, injurand... Save the Earth- it's the only planet with Chocolate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.