Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Inca nu i-a cazut buricul la 3 saptamani

Recommended Posts

Fetita mea are 3 saptamani si inca nu i-a cazut buricul.

La baza pielii inca nu este uscat complet.

Am fost la medic si a spus ca nu e nimic grav.

Nu este rosu, nu o doare,ii picur cateva picaturi de spirt pe buric la fiecare schimbare a scutecului, dar tot nu se usuca.

Ce mai pot face?

Cat sa mai astept?

Nu ii pot face nici baita din cauza asta.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De buric nu stiu ce sa-ti zic. Insa baie le-am facut amandourora chiar si fara sa le cada buricul. Il tii pe bb cu o mana sub spate si cu burtica usor iesita din apa, nu-i nici o problema daca se uda un pic si buricul...

Claudiaid="size2">, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

POZE MARA SI MATEI

POZE PARINTI

Stai linistita, asa cum ti-a spus medicul! Si baiatului meu i-a cazut dupa vreo 3-4 sapt. nici nu mai tin minte exact dar stiu ca tarziu ca si eu imi faceam griji! Cica a fost mai gros si normal ca se usuca mai greu! Daca arata bine nu-i nici o problema daca se infecta era mai grav! Rabdare si va cadea el cand va fi momentul!

Unuia dintre baietii mei nu-i cazuse buricul la o luna. Eram un pic ingrijorata, dar nu exista adulti cu cordon ombilical prezent, nu-i asa? Urmatorului baiat i-a cazut foarte devreme cordonul ombilical si m-am bucurat ca o sa-i fac repede baita. Numai ca a facut o crusta care se tot rupea frecandu-se de pampers si cand in sfarsit nu s-a mai rupt mi-a fost frica sa-i fac baie sa nu sangereze iar. Si tot o luna a trecut. De spalat, i-am spalat la chiuveta cat se putea. Am mai folosit servetele umede si crema Klorane Bebe cu discuri demachiante.

• 3 weeks later...

DIANA69 stai linistita ca nu e nici o problema ,la unul din baieti am patit la fel si ia cazut pe la o luna ,eu i-am pus compresa cu spirt pe buric (ca il usuca mai repede)si apoi il infasuram cu o fasa sa nu ii cada (fasa).Baie i-am facut si fara sa ii cada buricu numai ca am avut grija sa nu se ude asa tare.

cristina [mamica] de [copil]Antonio 20-11-2006 [bonjovi] Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...