scarmanus Publicat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2007 Va rog foarte mult sa ma lamuriti daca argila pentru tratamente cosmetice se si poate bea. Am facut o boacana mare, trebuia sa-i cumpar unei prietene argila de baut si i-am luat argila pentru uz cosmetic in loc. Abia acum mi-am dat seama de greseala, care nu se mai poate repara. Este argila Aslavital si in compozitie scrie Magnesium Aluminum Silicate. Prietena vine in seara asta sa-si ridice coletul pisici, flori si jucarele ______________________________ When the heart is full of love, the world is full of beauty Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 Eu am facut invers am folosit cea de baut pentru cosmetica si a mers.Acum cred ca merge si in sensul invers. Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 Nu cred ca se poate bea. Eu folosesc pudra de argila Aslavital, pentru masti cosmetice dar n-am vazut sa scrie nicaieri ca se poate si bea. In cutia in care sunt pliculetele cu pudra de argila, gasesti si un carnetel, de fapt prospectul. Citeste si vezi ce scrie, dar eu n-am gasit scris ca s-ar putea bea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 Nu se bea argila folosita pentru uz cosmetic...banui ca te referi la pliculetele acelea albe, alea parca stiu ca sunt de la Aslavital. In nici un caz nu se bea, a mai fost o discutie pe aceasta tema, stiu ca am citi in arhiva... [gravi]25+ haine gravidutzaaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarmanus Postat Aprilie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 Ah, la naiba, de parca nu tot lut e . Ma intrebam ce adauga in ea ca s-o faca nebaubila, ca in aia pentru baut la prospect am gasit multe minerale, pe cand in asta pentru uz cosmetic scrie numai Magnesium Aluminium Silicate. pisici, flori si jucarele ______________________________ When the heart is full of love, the world is full of beauty Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 fetelor dar cum se foloseste argila pt cosmetica? mai am si eu niste argila, dar e de aia de baut.....pot sa o folosesc deci ca si masca de fata? dar cum si cu ce o prepar? [gravi] [fetita] 38w my baby Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Originally posted by scarmanusAh, la naiba, de parca nu tot lut e . Ma intrebam ce adauga in ea ca s-o faca nebaubila, ca in aia pentru baut la prospect am gasit multe minerale, pe cand in asta pentru uz cosmetic scrie numai Magnesium Aluminium Silicate.pisici, flori si jucarele______________________________When the heart is full of love, the world is full of beautyHhahhahahha, ce simpatica ai fost , treaba e ca difera lutul!Ala de baut am inteles ca e un amestec de 7 tipuri de argila(verde, alba, galbena, rosie,si mai sunt cateva, insa le-am uitat)de unde si mineralele de care aminteai.Cea folosita in uz cosmetic, este de fapt un singur tip de argila, mai "slabuta" in proprietati!Eseea,in cosmetica, argila,o folosesti ptr prepararea mastilor ptr fata, gat, decolteu.Am inteles ca da rezultate si in cazul unui par gras, scalp seboreic, insa nu stiu cum se prepara o astfel de masca(se aplica la radacina parului).Cea de baut, o poti folosi si ca masca ptr fata.Depinde de tipul de ten.daca ai ten gras, o poti amesteca cu apa plata, omogenizezi bine, si o aplici pe tenul curatat si exfoliat in prealabil.Daca ai un ten normal/uscat, faci o masca din praf de argila+galbenus ou+ulei masline(sau ulei germeni de grau daca ai, e mult mai bun ptr ten).Amesteci si aplici pe ten, evitand zona ochilor.Sunt mai multe tipuri de masti, nu le mai retin pe toate, astea le faceam eu des, si se vad rezultatele!Ai grija sa prepari masca intr-un vas/bol de portelan,si sa nu amesteci cu metal sau plastic.Foloseste o lingura de lemn ceva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 merci f mult Nikole! chiar mi-as face o masca naturala, nu numai din comert! [gravi] [fetita] 38w my baby Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 quote:Originally posted by Eseeamerci f mult Nikole! chiar mi-as face o masca naturala, nu numai din comert![gravi] [fetita] 38wmy babyid="quote">id="quote">Cu placere!!!Vad ca trebuie sa nasti acusi...nastere usoara si bb sanatos si papacios!Fa-ti acum masca, ca dupa aia nu ai sa mai ai timp[:D][gravi]25+haine gravidutzaaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.