Cristina_C Publicat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2007 Gata, am scapat de rotile ajutatoare. Am incercat vara trecuta la 3 ani si jumatate dar fara succes, in schimb anul asta, la 4 ani si cateva luni a reusit sa invete in doar cateva zile. Apoi a mai exersat si acum este foarte sigur pe el, nu se dezechilibreaza, pune frana la timp, ocoleste obstacolele. Este atat de entuziasmat si ar vrea sa pedaleze de dimineata pana seara daca s-ar putea. Trotineta a ajuns acum pe locul 2. Noroc ca nu e numai pentru copii, se inalta ghidonul si o pot folosi si eu. Copilasii vostri adora sa mearga cu tricicletele, trotinetele, bicicletele (cu sau fara roti ajutatoare)? Cu cei mai marisori mergeti impreuna la plimbare, fiecare pe bicicleta lui? Noi vrem sa mergem maine pe un drum de biciclisti toti 3: intai eu, dupa mine- Robert si, la urma, sotul. Am vazut aici multe familii- mama, tata si copilul/copiii, toti cu bicicletele si de fiecare data imi doream sa fim si noi asa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusicasiely Postat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 cred ca ar fi super sa plecati impreuna.felicitari pentru perseverenta si reusita. cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole! elenica lu' mamica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Aprilie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 Si noi mergem asa la plaja, este o alee speciala ptr biciclete, role etc. Respiri si aerul de la ocean, este minunat. Don't throw with stones if you live in a glass house. corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2007 De-abia astept, o sa mergem in fiecare duminica daca avem vreme buna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Si noi ! Azi ne-am dus pregatiti sa probam mersul pe 2 roti...dar nu am avut ce invata,copilul stia deja!Prin octombrie probase prima oara si pedala binisor singurica dar s-a stricat vremea si am crezut ca azi va fi mai nesigura dar...stia asa de bine!Cred ca trotineta mea a ajutat-o,cu bicicleta pe 2 roti pot zice ca a invatat singura,nu am tinut-o nici macar un cm. Azi ne-am plimbat amandoua prin parc,sotul pe linga noi ca face jogging.Noi o sa mergem in 3 cind mai cumparam inca un citybike. Plimbare placuta va doresc! Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 15, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Multumim! Plimbare placuta si voua, cu rolele, cu bicicletele, cu caruciorul (nusicasiely, ca fetita ta e inca mica). E adevarat ca mersul pe bicicleta, odata invatat, nu se mai uita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxij Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Felicitari Cristina! Stiu f. bine ce incantata esti pt ca si noi am trait aceeasi bucurie acum cateva saptamani. Robert a fost si mai grozav, ca a invatat la 4 ani, noi am invatat la 5 ani, anul trecut nici nu am incercat ca am vazut ca nici altii de varsta lui nu erau fara rotite, ne-am luat si noi dupa ei:) Acum eram pregatita de stat cocosata cateva zile, dar pur si simplu s-a urcat pe bicicleta si a inceput sa mearga aproape imediat. Si tot asa, in fiecare zi dupa aia a vrut cu bicicleta non-stop, de incantare. Din pacate a venit iar iarna peste noi.:( Cred ca si trotineta i-a ajutat sa invete sa isi tina echilibrul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 15, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Ruxij, felicitari si voua! Intr-adevar trotineta ajuta la mentinerea echilibrului. Si aici am mai vazut ceva, se cheama Laufrad, e o bicicleta fara pedale, Robert n-a avut, dar se pare ca si asta ii ajuta sa-si tina echilibrul si le foloseste mai tarziu cand trec la bicicleta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hcclara Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Bravo, Robert! si eu ma chinui cu Marc, dar inca nu vrea fara rotile ajutatoare, are 3 ani si 7 luni si tot incercam, dar inca i-e frica. trotineta nu avem, numai laufrad,(bicicleta fara pedale) cu asta ii place la nebunie. si in ultimul timp imi spune ca vrea rotile si sa ne luam si noi, dar eu nu stiu sa merg cu ele, sa mai invat la varsta asta? Spor la pedalat si duminica placuta tuturor.claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 15, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 hcclara, pe mine n-a invatat sotul sa merg cu bicicleta la 26 de ani[:D], cand inca nu-l aveam pe Robert. In copilarie vara nu ma desparteam de trotineta si iarna de patine, dar pe bicicleta imi era mereu frica sa merg si nici ai mei n-au insistat, ca as fi invatat, cred. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.