nicole221 Publicat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2007 buna fetelor,am auzit si eu d acest site si fiind noua,mi-am permis sa folosesc contul prietenei mele...acum vin cu intrebarea:am 22 de ani si de catva timp am anumite probleme ce tin de pilozitate...of doamne!!!pot spune k am un corp superb,sani,fund,frumusica tare..ce mai..tot ce orice tanara si-ar dori....dar in ultimul timp a inceput sa imi apara par(pufulet) intre sani-nu foarte vizibil,dar incat sa ma deranjeze cat d cat;pe fata am deja perciuni,noroc k am parul lung k altfel.....pe burta,in cantitati mai mari decat normale(am mai intalnit fete cu fire d par p burta,dar eu...le intrec[bang])si sunt si bruneta..k dak eram blonda,mai ziceam..innebunesc knd vad fetele cu pantaloni cu talie joasa,bluze decoltate..iar eu k am ce ''arata''...nu prea mai am cum!mi-am propus de foarte multe ori sa merg la un medic,dar mi-e foarte rusine...plus k de ginecolog nici nu se pune problema...k daca se uita nush cum?!...a mai trecut cineva prin asa ceva?ce sa fac sa imi iau inima in dinti si sa trec pe la un doctor?am nevoie de niste sfaturi,va rog!!merci mult Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocufan Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 salut. cred ca ar trebui sa mergi la medic. la un dermatolog nu ar trebui sa-ti fie jena sa mergi. nu stiu sigur ce intelegi prin faptul ca arati bine. probabil esti destul de slabuta. sti, eu am citit ca la fetele care au un procentaj scazut de grasime in corp, le apare pufulet pe tot corpul ca o metoda a organismului de a se proteja de frig. mai sunt si problemele hormonale care nu sunt de neglijat. cred ca nu e bine sa amani intalnirea cu medicul. numai bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M&M Postat Aprilie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2007 Poti merge si la un endocrinolog; parul incepe sa creasca si in urma unor dereglari hormonale!!! Cristinaid="red">id="size2"> " O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinciid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clover Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Daca esti bruneta, vine cu genele. E un pic suspect daca s-a accentuat tocmai acum la 22 de ani. Cum sa se uite ginecologul? Sa il deranjeze parul de pe andomenul tau sau ce? Nu te leza din cauza asta, ca nu e treaba ginecologului ce pilozitate ai decat daca are legatura cu profesia lui, dereglari hormonale etc. Eu zic sa te duci la endocrinolg. Foarte probabil esti doar din multimea mare de fete care se epileaza 2 zile din 7 ca sa fie cat de cat neparoase. Keep the promises you make to yourself.id="green">id="Tahoma"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flisa Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 nicole221id="red">, nu e cazul sa te jenezi. am trecut prin aceeasi problema si s-au dovedit a fi probleme endocrinologice si "m-a ajutat" la aparitia pufuletului si anticonceptionalele Diane, sau cel putin asa mi-a spus dermatologul. Nu are sens sa te rusinezi de nici un doctor sau daca te rusinezi de ginecolog, mergi la o "ginecoloaga". Eu desi sunt blonda, pufuletul blond, ma duc la epilat facial ( mustata si cateva fire de perciuni, barbita) pt ca nu il suport. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 quote:Originally posted by cocufansalut. cred ca ar trebui sa mergi la medic. la un dermatolog nu id="quote">id="quote">Nu cred ca la dermatolog ar trebui sa mergi. In primul rand la endocrinolog, pentru ca parul de pe corp poate fi o consecinta a dereglarilor hormonale. Si apoi la ginecolog, si stai linistita ca n-o sa se uite "nu stiu cum". Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.