Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

riscurile pastilelor de slabit folosite in prima l

Recommended Posts

BUNA ZIUA TUTUROR....SINCER VA SPUN CA NICI NU STIU CUM SAU MAI EXACT CU CE SA INCEP.....DECI SA O LUAM TOTUSI CU INCEPUTUL PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA RECENT AM DEPISTAT CA SUNT INSARCINATA FACANDU-MI TESTUL DE SARCINA PT. CA MI SA PARUT SUSPECT FAPTUL CA IMI INTARZIE ''MUSAFIRII''CICLU MENSTRUAL.....O VESTE BUNA ATI SPUNE DAR AICI VINE MAREA MEA PROBLEMA....IN AC.PERDIOADA MAI EXACT DE LA ULTIMUL CICLU CARA A FOST IN DATA DE 14 MARTIE SI MAI EXACT LA DOUA SAPT DUPA AC.PERIOADA AM INCEPUT SA IAU PASTILE DE SLABIT SI PASTILE CARE MA AJUTAU SA FAC TREABA MARE PT CA SUNT O PERSOANA CU PROBLEME DIN AC.PCT.DE VEDERE.....SI CUM V-AM ZIS RECENT AM DEPISTAT CA SUNT INSARCINATA MAI EXACT AZI ...INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA IN CE SENS POT AFECTA AC.PASTILE FATUL SI AS DORI UN SFAT CAM CE AR TREBUI SA FAC IN AC. SITUATIE....ADEVARUL ESTE CA IMI DORESC DE MULT UN AL DOILEA COPIL .... MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE MI-AR PUTEA DA UN SFAT SI CARE AR PUTEA SA RASP.INTREBARII MELE...CU STIMA SI RESPECT ...O NOUA MAMICA[cool]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In primele saptamani, pana pe la 6 saptamani de la ultima menstruatie, embrionul nu se hraneste direct din sangele nostru, asa incat transmiterea de substante interzise nu este asa dramatica. Exista un saculet-tampon intre noi si embrion, gen "galbenus" care are rolul hranirii embrionului pana cand este bine formata placenta. Dupa ce placenta este matura si poate prelua functia de hranire, acolo intervine sangele nostru direct si subtantele trec direct de la noi la embrion (iar galbenusul acela se usuca de tot si apoi dispare)... probabil este modul de protectie al naturii, care stie ea mai bine ca noi care sunt riscurile.

Si intr-adevar, doctorii spun ca in primele saptamani functioneaza regula totul sau nimic. Probabil tot natura!

[gravi] sapt. 21 cu [baietel] maricel in burtica

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...