Iubika Publicat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2007 Pe la noi se zvoneste cum ca s`ar fi anuntat aseara la stiri ca o sa avem liber si pe 30 aprilie si pe 1 Mai. Eu una n`am auzit asa ceva, si am rascolit site`urile de stiri - tot nimic. Poate stiti voi ceva? Si daca da, poate mentionati si sursa, un link, ceva. Mersic! I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2"> Click aiciid="size4"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Pe 1 mai sigur vom fi liber si ar fi minunat sa lege celor doua zile. Adica, 30 aprilie cu 1 mai. Asa am sta mai mult acasa. 4 zile...hmmmm [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Noi sigur vom fi liberi si in 30 aprilie, pt. ca am fost anuntati ca ni se va lua o zi din concediu pt. ziua de 30 aprilie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 [q]noi sigur lucram si de 1 Mai....ca in fiecare an...ca deh, marul infloreste mereu in jurul datei de 1 Mai Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
canne-marie Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Buna , ar fii super sa ne dea si 30 aprilie[cool], dar nu prea cred.A cazut si 1 mai tocmai martea , cam aiurea.[alcool][alcool] annes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandyksch Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 Si la noi se lucreaza de 1 Mai, asa ca adio minivacanta, s-a lucrat de 1 Mai de fiecare data. Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iubika Postat Aprilie 16, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 ... deci e tzeapa??? [V] I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2"> Click aiciid="size4"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 L53/2003 ART. 134 (1) Zilele de sarbatoare legala in care nu se lucreaza sunt: - 1 si 2 ianuarie; - prima si a doua zi de Pasti; - 1 mai; - 1 decembrie; - prima si a doua zi de Craciun; - 2 zile pentru fiecare dintre cele doua sarbatori religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decat cele crestine,pentru persoanele apartinand acestora. Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginutza2002 Postat Aprilie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2007 la noi e liber de 1 mai, iar dc cineva vrea si 30 aprilie liber isi ia o zi din concediu. cam nasol ca nu o dau ei si pe aia, dar ... mere si asa.[biz] Nunta noastra & Cununia Civila Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Aprilie 17, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2007 Nu prea cred ca se va da liber si 30 aprilie. Atunci ce ar insemna, ca daca pica 1 mai intr-o miercuri, sa dea si luni si marti liber? Sau joi si vineri? Asta e, tot e bine ca pica intr-o zi a saptamanii si nu in weekend.id="Comic Sans MS"> Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.