Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

2 luni jumate : nu a luat in greutate decat f puti

Recommended Posts

bb a luat prima luna 900g ,a doua luna 900 g si acum in a 3 luna de 2 saptamani nu a luat decat 200 de grame in 2 saptamani...ce ma sfatuiti sa fac?ce sfaturi ati primit cele care au fost in aceeasi situatie.

bb papa e activ,doarme bine,nu da semene ca ar avea vreun disconfort.

face kk si pipi in mod normal,e chiar un bb cuminte,insa nu stiu de ce a luat doar 200 de grame in 2 saptamani.

astept sfaturi,pana sa ajungem eventtual la medic

[bebic] 31 Ianuarie 2007+ [zana]Mimishoru'(3 ani )

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai bebelusii cresc in salturi.

Poate a crescut mai mult in lungime, e o varianta.plus ca a crescut f mult primele 2 luni, media e de 700 de grame pe luna.

cata vreme doarme, pipi kk cat trebuie , gangureste, etc, eu zic sa arunci cantarul :)

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Ca bine zici Sabina!Sa arunce cintarul!
Ana alx, sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!
In primul rind nu e nevoie sa il cintaresti sapatminal. Ajunge o data pe luna. Asa faceam si eu la primul copil, sapatminal il cintaream si ma stressam ca nu lua in greutate conform tabelului. Dar fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare, asa ca daca e sanatos si vioi, maninca bine nu ai de ce sa iti faci griji.
Si medicul de fam il cintareste din doua in doua luni, cel putin la noi asa e!
Spre exemplu, cristina mea, de la 2 la 3 luni ma luat in greutate 550gr, in primle 2 luni cite 1 kg si acum la 4 luni a luat 500gr. O alptez exclusiv si sunt multumita de evolutia ei. Doar mama mea e stressata ca fetei nu ii ajunge laptele de la sin! Si ma cert cu ea mereu pe aceasta cauza!
AsA ca nu te mai stressa!
id="left">

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

nu ai precizat cum e hranit bb: la san sau cu formula.

si cum s-a scris si mai sus bb cresc in salturi si cand in lungime mai mult cand in greutate mai mult.

si daca e vioi, doarme bine si e linistit, fericit nu-ti fa griji. si bb meu alaptat exclusiv pana la 6 luni lua in greutate constant dar nu mereu la fel. intre 2 si 3 luni si-a scos mesele de noapte si a luat mai putin in greutate dar era vesel si dormea bine.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004

"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

il alaptez exclusiv la san -nici un fel de supliment

el e multumit dupa supt si are momente cand suge numai dintr-un san si moemnte cand suge din amandoi.dar mereu dupa supt e foarte multumit nu face scandal nu se agita

[bebic] 31 Ianuarie 2007+ [zana]Mimishoru'(3 ani )

quote:Originally posted by Ana_Alx

il alaptez exclusiv la san -nici un fel de supliment

id="quote">id="quote">daca la sfarsitul lunii a crescut cu cel putin 500 de grame, nu te ingrijora, bebe e ok. eu nu mi-am cantarit niciodata fetita mai devreme de o luna exact din acest motiv, sa nu ma panichez aiurea. o saptamana poate sa ia mai putin in greutate, in alta mai mult...************mami de Sonia Marieid="size1">id="purple">

Eu am patit la fel cu fi-mea: a luat cate 900 de grame in primele 2 luni si in a treia 300 de grame - soc.

Eram disperata mai ales ca il aveam pe fi-miu care fusese un mancau cand era mic.

In a patra luna dupa nenumarate consultatii si analize care erau toate bune si fi-mea un ingeras de copil am trecut la formula ca nu se mai putea - tot asa vreo 250 de grame.

Analiza la intoleranta si multe altele repet totul ok.

Pe la 6 luni am inceput cu mancarea, nu s-a imbunatatit nimic tot asa lua putin si am inceput cu peritol - pentru pofta de mancare.Cat lua manca de te speria apoi cand nu-l mai lua, la fel.

Si acum la 1 an si 8 luni e slabuta dar a recuperat cate putin pana la normal.

Sunt cateva aspecte care nu trebuie neglijate: daca stai cu ea tot timpul sau esti plecta - copilul simte lipsa, in cazul meu am avut ceva probleme si am cam lipsit si doctorii spuneau ca ar fi un motiv.

sau pur si simplu e mai sclifosita si vei avea de trs cu ea, nu ai ce sa faci.

Daca vrei da-mi un PM si vorbim mai pe larg pentru ca sunt multe de spus.

Pupici si sa-ti traiasca comorile!

Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

hm.....sincer, Delia, cred ca sperii fata degeaba:)

Fata mea a fost f slabuta pana la un an si 3 luni, desi manca cat de cat ok.Acu are 4 ani si 7 luni si vreo 18 kile, in conditiile in care nu e vreo inalta!!

Ana, stai te rog eu linistita. Da-i sa suga, bucura-te de ea si mai cantareaste-o peste 2 sapt. Chiar asa, important e ca IA in greutate!

Sa nu care cumva sa treci la formula din cauza unor nenorocite de sute de grame....

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

OF of grea e viata de mama la primul bebeu!

Acum 4 ani si ceva eram gata de internat la psihiatrie si cam in stilul asta a decurs viata noastra pana la 1 an cand eu am inteles in sfarsit ca fiecare copil e unic. Cand imi spuneau asta fetele de pe forum sau medicii ma gandeam ca sunt tampiti sau ca sigur nu au un copil ca al meu acasa. Am mers la o gramada de medici am banuit-o de o gramada de boli, dar ea era si este perfect normala.

Carina in primele 4 luni a luat cate 250de grame pe luna (dormea toata noaptea, nu plangea).

La 1 an avea 9 KG (nascuta cu 3.5). Dar a mers la 8 luni jumate singura, a vorbit destul de devreme, iar greutatea ei este in continuare sub medie, dar eu nu mai sunt stresata de asta. (la 4 ani jumate are 15 hg si un pic).

Te rog eu mult, bucura-te de copilul tau asa cum e si nu umbri cu griji perioada asta (din pacate eu asta am facut si nu sunt deloc mandra de asta).

Daca ceva se schimba in starea de comfort atunci mergi la medic (daca plange, daca e mai somnolent, daca ceva se schimba simtitor, etc).

Anda si Carina (deja domnisoara)

http://community.webshots.com/user/andamihai

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...