Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

recomandare medic dermatolog

Recommended Posts

scuze daca s-a mai discutat, la mine nu merge cautarea... [bang]

care este problema asadar: baiatul meu are o iritatzie nasoala la un degetel. as vrea sa il vada un dermatolog in bucuresti, eventual unul care e specializat pentru copii (daca exista, nu stiu?!).

as prefera sa fie undeva unde se fac programari, pt ca venim din pitesti si daca ma duc la spital de ex stau cateva ore la coada [bang]

alta problema o am cu cel mic, face tot felul de alergii... cu el unde m-as putea duce pt testele alea de alergii?

multumiri anticipate! [flo]

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red">

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

hai mai, nu-mi vine sa cred, nimeni nu-mi poate da vreo idee? o recomandare?!

[bang]

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Ana-Maria, uite aici adresa doamnei doctor Floarea Cozma, medic dermatolog la Policlinica Vitan (noi l-am operat pe Andrei de un angiom cu dinsa si am fost foarte multumiti de ea) :

Luni, miercuri, vineri - 14-18

Marti, joi - 8-13 (policlinica vitan - camera 170, etaj 2). Telefonul de la policlinica nu il stiu, dar iti trimit pe Pm numarul ei de mobil, sper sa iti foloseasca ! Multa sanatate va dorim ! [flo]

Alice si Andrei

Poze 2004 2005 2006 2007

Filmulete

alice iti multumesc mult pentru raspuns! [flo]

la alte probleme pe care le-am avut, mi s-a raspuns foarte prompt, se pare ca de data asta am o problema mai grava/ rara... [^]

ti-am trimis si un PM, in care iti cer cateva detalii despre policlinica. daca vrei, le poti scrie fie aici, fie pe PM.

ce vreau sa stiu este daca policlinica este cu plata sau nu (cat platesc pt consultatzie?!)si daca imi trebuie vreo trimitere de la medicul de familie? (pediatra copilului)

Sau la spitalul Colentina la dr Mia Moisa.Eu am fost cu baietelul cel mic si in cateva zile nu a mai avut nimic.Tot acolo au si partea de alergologie.

Este super doctorita.

Are si cabinet particular dar undeva prin Militari.

bafta multa!

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...