Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum va imbracati bebele in casa?

Recommended Posts

Buna ,fetelor.Sunt noua in forum dar trebuie sa va marturisesc ca m-ati ajutat in multe privinte si v-as ruga ,daca se poate sa ma ajutati si acum .voi cum va imbracati bb-ii in casa .eu am un bebelus de 2 luni si 3 saptamani si de cateva zile are nasucul infundat si ma gandeam ca poate din vin mea pt ca nu-l imbrac adecvat.va rog sa ma ajutati.Un pupic
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna ,Bine ai venit pe [dc]

Si sa iti traiasca BB.

Ca sa iti dai seama daca este imbracat corespunzator,verifica daca are manutele reci-atunci ii este rece si trebuie sa mai pui ceva pe el

sau verifica la gatulet sa nu transpire ,si in cazul in care a transpirat il schimbi cu ceva mai subtire.

Dar ce temp. aveti in casa?

Si ai grija si la umiditate sa nu fie aerul prea uscat,sau prea umed.

Pupici

Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)

si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)

poze[foto]si filmuleteid="blue">

La noi in casa sunt cam 22-23 grade si o tin imbracata intr-un body cu maneac lunga sau bluza, cu pantalonasi si ciorapi. N-am avut niciodata probleme cu ea, insa sunt si copii mai frigurosi. Poti sa-i pui daca ti se pare ca-i e frig, si mai ales ca e mica, un body fara maneca pe sub salopeta sau bluza.

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS">

bine ai venit si sa iti traiasca bebelusul.nasucul infundat a avut si fata mea vreo 3 luni,ca nu a fost foarte bine curatata la nastere.dar ii trece.daca are mucozitati si sunt colorate,atunci sa te ingrijorezi.tu pune-i in nasuc ser fiziologic sau spray cu sare de mare,ca e foaret bun.

imbraca-l pe bebe acm ca tine.de exemplu eu acum ii pun un body si o pereche de pantalonicu totul sau o dalopeta cand e mai racoare,ca sa ii tina la spate,sau ii pun o vestuta,cand are mainile reci.noi avem 5 luni.au fost zile cand a fost tare cald in casa,cand a fost soare si am pus pe ea tricou si pantaloni scurti.important e sa nu aiba mainile si picioarele reci,sau sa se aprinda la fata de caldura.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

va multumesc mult pt raspunsuri.is cam stresata cu tema asta pt ca bebele meu are manutele reci chiar daca e cald in camera.la noi in camera avem cam totdeauna intre 23-24 grade.

scuzati daca am greseli dar is cu el in brate si e cam mornait[bang]

multa sanatate ingerasilor vostri si voua putere sa-i cresteti.

Bun venit pe [dc]

Atunci cand Vlad are nasul rece stiu ca ii este frig.Cand era mititel avea si el de multe ori manutele reci chiar daca in casa era cald.

De imbracat l-am imbracat mereu doar cu o bluzita sau un body cu maneca lunga si pantaloni

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD

POZE CU PUIUTUL MEU

aseara ,vazand ca are nasucul infundat ,i-am pus body si pijamaluta.oare are ceva daca in seara asta ii pun doar pijamaua?nu stiu,ma gandesc sa nu se fi obisnuit asa mai gros imbracat .voi ce ziceti?dupa cum vedeti ,am putina experienta ca mamica si am multe de invatat,dar cred ca toate mamicile au fost asa la inceput.

Manutele si picioarele reci nu sunt un indicator al faptului ca unui copil ii este frig.

De cand am nascut-o pe Anastasia in continuu are manutele si picioarele reci. Are o problema de circulatie periferica si de aceea are manutele si picoarele reci tot timpul.

Noi avem 25 grade in casa si o imbracam in body si pantalonasi.

Mi s-a spus de catre medic ca un indicator al faptului ca unui copil ii este cald sau frig, este sa ii verifici lobul superior la urechii. Daca e inghetat ii este frig. Daca e doar putin rece sau usor caldut, e ok.

Cu drag

Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana

http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

http://community.webshots.com/user/tatiantudor

Daca bebe are mainile reci nu inseamna ca ii e frig. Eu l-am imbracat pe al meu cu o salopeta si body cam in primele 2 luni, apoi am renuntat la body. Temperatura in casa e reglata la 23 de grade, dar in mod real sunt cam 21-22 de grade.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...