Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Despre banci

Recommended Posts

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Secretara si soferul ca astia sunt oamenii importanti si de "incaredere" hehehhe am glumit evident!

Depinde la ce banca si depinde skimbarile in folosul cui ar fi: de ex la BCR as skimba doamnele coclite si tafnoase, invechite si prafuite, daca te gandesti la skimbari care sa creasca atractivitatea clientilor aici cred ca e mai greu, pentru ca multe restrictii tin de bnr, daca te gandesti la angajati: stimulente pentru orice priodus "vandut" etc ..... mi-am dat si eu cu parerea.[:D]

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

poze

Distribuie pe alte site-uri

Transparenta, corectitudine, bun simt, calitate. Pe foarte scurt.

Editez: acelasi exemplu aveam si eu in minte cu bcr-ul, mi se pare normal si firesc ca o majorare a dobanzii de referinta sa se reflecte si in creditul meu, dar tot corect si de bun simt mi se pare ca scaderea aceleiasi dobanzi sa aiba efect si asupra creditului meu si nu sa se justifice ca noua dobanda se aplica doar creditelor incheiate dupa data x. Adica la majorare se preteaza creditul meu, dar la diminuare nu. id="purple">id="Comic Sans MS">

Eli cu Andreas (17.08.1998) [duel] Bianca (13.06.2005) id="purple"> id="Comic Sans MS">

foto 1, id="orange">id="Comic Sans MS">id="size1"> foto 2 id="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.

Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

Pentru a face “schimbari” ar trebui sa stim ce schimbam. Asa, sa ne dam cu presupusul.....

Totusi, din umila mea experienta cu bancile, spun ce ar suna f bine in urechile mele: SA SE INCHIDA DEFINITIV BRD !!!

Sincer, inchizand aceasta banca, doza de nesimtire, indiferenta, indolenta si lipsa de respect cu care sunt tratati oamenii simpli din tara aceasta ar scadea considerabil.

Sloganul zilei: Vreti experiente neplacute – apelati la BRD.

Aceasta este evident o antireclama pe care nu ezit sa o fac niciodata datorita tratamentului la care am fost supus de BRD, asa ca mai spun o data: cea mai buna schimbare “in bine” a sistemului bancar romanesc este sa se inchida BRD !

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !id="green">

DARAEL

Fericit Non-Stop

27 grame de Sanatate pura

Daca as fi presedinte nu as mai pune atata presiune comerciala in spatele angajatilor si nu i-as mai forta sa vanda doar pentru a vinde fara sa se gandeasca la client.Dar asta e o idee fantastica..din pacate.

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Foarte sec, toate schimbarile trebuie sa vizeze marirea profiturilor.

In caz concret ca sa stim ce sa schimbam, trebuie sa stim ce avem. Din punctul de vedere al clientului, cel mai important e cat de mult timp petreci la banca si cat de competenti sunt angajatii.

Keep the promises you make to yourself.id="green">id="Tahoma">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...