Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cele de la Huggies le-am vazut si eu la Cora..cred ca-s ok, va trebui sa iau si eu ptr Miruna ptr ca la vara mergem la turci si la ei nu ai voie cu copilul in piscina fara slip din asta. Nu-s foarte scumpe, io zic ca merita, decat sa stai sa-l dezbraci/imbraci de atatea ori[alcool]

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

cam cat costa?eu am auzit de la o prietena,care a luat fetei,ca nu au fost prea grozave,ca se scurgea din ele,cand a facut kk si ea nu s-a prins.mie mi se par inutile,dar daca in strainatate trebuie,ce sa faci.te conformezi.eu am vazut pe site-ul sensiblue ca e cam 500 000 si mi s-a parut prea scump.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

eu am folosit cu succes scutecele absorbante pt piscina huggies.

dar doar in apa, la piscina. intr-o zi l-am imbracat de acasa cu el si am avut surpriza sa fie neabsorbanti "pe uscat". kk nu a facut dar pipi a trecut de ei. de fapt kk nu a facut niciodata cand a fost imbracat cu ei.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004

"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

La mare, nisip, sau la piscina, e mai bine sa aiba pe el slip, mi se pare mai igienic, cu 2 fete, si ptr el, si ptr piscina (daca face kk). Noi am avut (de fapt trimis de o prietena de pe DC, din Buc, la noi nu se gasesc), nu sunt impermeabili, deci daca face pipi trece, dar kk nu. In schimb am avut paturici impermeabile, ca si pampersul si pe slezlong asa il tineam, fara nimic, dar pe paturica. Nu am vrut sa se bronzeze cu modelul ala de chilot, si a facut nudism [:-)))]

Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...