Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Biopsie -rana col??!!

Recommended Posts

[hia]Dragele mele!

Am fost la Clinica Medsana d-na doctor Anca Popa care m-a pus sa fac o gramada de analize.PAP tip II B inflamator cu modificari celule,HPV-ADN High Risk negativ ,nu s-a detectat prezenta tulpinilor HPV vu risc crescut oncogen

-Mycoplasma absent

-Ureaplasma absent

- Chlamydia absent

-Trichomonas absent

-Candida levuri(rare)

La videocolposcopie nu stiu ce a vazut pe acolo ca mi-a recomandat HPV care a iesit bine dupa ce am innebunit 3 saptamani pana a venit rezultatul.[:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(]

Mi-a iesit la analiza din cultura(sau cam asa ceva)un steptocooc de tip B care se datoreaza constipatiei si pentru care mi-a dat un tratament cu antibiotice pastile,avule,spalaturi 10 zile.Aseara cand m-am dus cu rezultatul la HPV imi spune ca ce bine ca e negativ dar totusi trebuie peste o saptamana sa repet PAP,cultura si inca o analiza ,iar apoi sa-mi faca biopsie cu rejectie ,ansa....cam asa ceva.

Efectiv i-am spus ca nu sunt de acord ,ca mi se pare ca exagereaza,daca toate analizel sunt negative ce biopsie mai vrea???Ca sa suport o anestezie si toate cele ?

Va rog daca a mai trecut cineva prin asa ceva sa-mi spuneti unde sa ma duc ca nu stiu ce sa fac.Cunoasteti un medic bun in Bucuresti?Ce metoda de cauterizare e cea mai buna si eficienta?

Aseara am fost[:0][ups][q]nu stiu ce sa ma fac.

Astept sa ma ajutati,

Multumesc[:X]

[:(]

Marinaa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am auzit ca dr Badea de la clinica Micomi ar fi foarte buna la probleme de genul asta. Era si un topic aici pe forum ref la dansa, poti cauta. Sanatate!

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS">

Marina, analizele sunt bune si trebuia sa le faci pt ca medicul a vazut probabil ceva nefiresc privind aspectul colului, vreo rana mai urata, etc. Si ar fi bine sa elimini toate cauzele periculoase, oricum trebuie sa vezi ce provenienta are problema, daca analizele nu au ridicat semne de intrebare.

Sfatul meu este sa mergi si la policlinica din fata Spit. Giulesti, acolo sunt medici buni, Munteanu, Puia, etc, iti faci o programare si mergi la cine vrei tu.

Sper sa fie bine!

MARILENA SI ANNA

Marinaa nu dispera. Si eu am fost la ea si am jurat ca nu ma mai duc. In afara de faptul ca m-a bagat in sperieti cum ca as avea niste negi pe col, mi-a recomandat analize peste analize. Cert este ca am mai fost la 2 medici dupa ce am fost la ea care nu mi+au descoperit nici urma de neg sau ce mi-a mai depistat ea.

so....mai mergi la alt medic.

Eu mi-am cauterizat rana pe col la cabinetul particular al doc mele de la Giulesti(cu care am si nascut de 2 ori) prin metoda clasica. Nu am avut efecte secundare ba am si ramas repede insarcinata dupa aceea...

Claudiaid="size2">, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Si sfatul meu este sa consulti un al doilea medic. Du si rezultatele analizelor pe care le-ai facut pana acum. Trateaza streptococul si din cate am vazut eu ai si o inflamatie (nu te alarma, se trateaza si aia) dar chiar nu vad rostul unei biopsii. Si de cauterizare de ce intrebi? Ti-a zis ceva de vreo rana pe col? Si pentru asta e bine sa ceri o a doua opinie, pentru ca daca e vorba de zona de ectopie sau ectropion, asta nu e patologica, nu e boala si nu necesita cauterizare sau tratament, doar putin mai multa atentie la igiena.id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Da,asa e moniboni am mai deschis cam acelasi subiect.Lucrurile au mai evoluat putin si ma intreb incotro sa ma indrept.Eu la acesta doctorita nu mai calc .Are un stil de te baga in sperieti...[V]

va multumesc la toate pentru raspunsuri si mai astept pareri.

Marinaa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...