Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce-si doreste copilul si ce-i putem oferi

Recommended Posts

Eu nu am cum sa-i iau un caine, desi stiu ca asta l-ar face foarte fericit. Isi doreste unul si, unde stam acum, n-avem voie sa tinem animale, mai ales patrupede. Si nici nu ne putem muta decat mai tarziu, cand va termina clasa a IV-a. Atunci nu stiu daca va mai vrea, si, oricum, pentru el e un viitor foarte indepartat, asteptarea e lunga.

Si stiu ca nu este un moft, dintotdeauna a iubit cainii si anul trecut, cand am fost la bunici in vacanta ne-a aratat ca poate sa aiba grija de un catel. Cu toate astea, ce vrea el nu se poate. Mai rau este ca stie ca unii colegi de-ai lui au - dar ei au si conditii si permisiunea sa-l tina. Noi, din pacate, nu.

A inteles explicatiile mele, s-a resemnat dar, in sufletul lui inca si-l doreste. Si ma simt aiurea sa stiu asta...[:(]

Stiu ca nu poate sa le aiba pe toate, ar fi chiar contraindicat sa le punem lumea la picioare, dar faptul ca nu-i pot lua un caine ma intristeaza. Stiu ca ar renunta la multe numai sa-l aiba. Dar nu pot schimba nimic.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu gasesti o cale de compromis? Stiu ca e dureros, eu toata copilaria mi-am dorit un ceas electronic....[bang] Da nu am zis la nime ca mi-l doresc asa de muuult. Si pe cand am avut posibiliatetea de a mi-l cumpara (in studentie) nu mi-a mai trebuit nici in ruptul capului.

Poate gasiti vreo batranica sa-i plimbati dupamiaza cainele? Asa s-ar juca si copilul cu un patruped, si cateva ore ar fi ca a lui. Ce zici?

Copiii isi doresc TOT (ce i de vanzare). Noi le putem oferi doar o parte si toata dragostea noastra. Si NU in asta consta o copilarie fericita ( sa le cumperi tot ce vor).

In legatura cu cainele eu nu cred ca un copil de 4 ani poate sa i aibe de grija. Poate o perioada dupa care se satura. Cum il scoate la plimbare? Cum il duce la doctor daca e nevoie? Cum aduna caca dupa el?...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Daca il intrebi pe al meu si-ar dori tot ce vede, ma tem ca e imposibil si chiar nesanatos sa ii iau chiar tot ce isi doreste. Si asa am inceput sa ii iau ce consider eu ca e bine sa aiba ca si recompensa in anumite situatii caci trebuie sa inteleaga ca nu apar toate pe tava.

Caine vrea si al meu insa in primul rand costa enorm sa-l cumpar, apoi sa-l asigur iar costa (nu asa mult totusi) apoi trebuie intretinut si nu ma simt in stare sa fac curat non stop mai ales ca mai vine un bebe, iar in ultimul rand eu chiar nu ma simt in stare sa ies cu el la plimbare si sa strang rahatii iar fiu-miu nici atat. Asa ca, poate in viitor cine stie, dar nu cred. Iar el a inteles, cand mai zice ceva ii aduc aminte cum e cu stransul rahatului din parc si ii trece.[:D]

Luna [gravi]23 sapt+[fetita]

Adelise Raluca

Cosmin

Chiar ma gandeam si eu la subiectul asta, dar poate formulat putin altfel: ce am avut noi insa nu le oferim si copiilor nostri?

Si Roxana isi doreste un animal de casa, dar deocamdata nu putem sa cumparam. Eu am avut cateva pisici si am fost tare fericita cu ele, dar eram mai mare. Peste cativa ani poate o sa ii luam si noi vreun animalut, dar deocamdata spun pas. Si desi discutia revine periodic, raspunsul meu e acelasi, insa nu am inima grea pentru ca stiu ca ii ofer ceea ce imi sta in putere si ceea ce eu ca adult stiu ca este posibil si/sau potrivit.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Eu am avut caine, dar ai mei il aveau inainte de a ma naste, deci m-am trezit cu el. M-am bucurat ca-l am si am fost foarte trista la 14 ani, cand a murit. Daca nu pot sa-i iau lui Robert un caine, macar il scutesc de supararea asta (asta ca o consolare pentru mine).

Sigur ca n-ar avea numai el grija de caine mai ales la varsta asta, am avea amandoi sau mai mult eu.

Sincer, daca as avea cum sa tin un caine, as lua unul. Cu tot ce implica asta - chiar daca se ataseaza de el si sufera cand il pierde.

Nu vrea alt animalut, ori caine, ori nimic. Tesoase sau pesti am putea lua, avem voie animale silentioase (dar pe astea nu le-am vrea nici noi, cei mari!).

Acum sa nu credeti ca, de fiecare data cand vede un caine sau vine vorba de caini imi cere cu insistenta unul. A intrebat de cateva ori, dar n-a insistat cu rugaminti. A inteles ca nu se poate dar eu stiu ca nimic nu l-ar bucura mai mult decat sa aiba cainele lui.

Se mai joaca din cand in cand cu caini, in masura in care gasim, dar e trist cand trebuie sa se desparta de ei. In Romania are la ai mei un caine pe care-l vede in fiecare vara.

Este pasionat de caini, asta-i adevarul.

[:D]

Poate o sa te surprinda, dar daca il pui sa aleaga intre frate/sora si caine, alege cainele. N-are nimic impotriva sa aiba un frate sau o sora atata timp cat primeste si cainele. Dar nu in loc de.

Nu se simte singur, are prieteni, dar cainele a fost dintotdeauna animalul lui preferat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...