Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce-si doreste copilul si ce-i putem oferi

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by corinadana

Vezi ca nu i sanatos sa ai papagal in casa! Copilul inspira puful de la papi!Don't throw with stones if you live in a glass house. corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca

id="quote">id="quote">Pai am tot citit si eu pe internet sa ma documentez pana l-am luat...cica nu e mai grav decat alt animal oarecare...in fine, l-am luat.Oricum, il ignora total, asa ca pana una-alta doar eu sunt expusa la inhalatii cu puf.Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red">
Distribuie pe alte site-uri

I-am luat la 3 ani din acela care executa comenzi nu cu telecomanda, ci la auzul vocii tale (trebuie sa-i vorbesti de la o anumita distanta, clar si destul de tare).

Acum are o colectie intreaga de catelusi de jucarie care latra "autentic" atunci cand sunt apasati pe labuta. Pe astia i-am luat de la McDonald's, mergem rar pe acolo dar, de cand am aflat de catelusii astia, am fost 4 duminici la rand, ca sa-i luam pe toti. Sunt micuti si ii place foarte mult sa se joace cu ei.

Cristina cred ca cel mai bine este sa stai de vorba cu el si sa-i expui motivele pentru care nu va permiteti acum un caine. Intotdeauna am discutat cu copilul meu de la egal la egal si a dat rezultate.

Si al meu e mare iubitor de animale fiind mostenire de familie; tatal meu a fost medic veterinar si eu o mare iubitoare de animale astfel incat avem 2 caini ciobanesc german, un acvariu, o nimfa iar acum isi doreste un un caine mic (avem si o casa destul de mare cu o curte acceptabila).

Si-a dorit foarte mult o pisica si i-am explicat ca va sta foarte mult singura noi fiind plecati pana seara, asa incat timp de 2 ani a tot insistat si pana la urma si-a convins singur bunica sa-si ia o pisica care a fost si este jucaria preferata, deci s-a descurcat.....

Aici nu e vorba de a-i oferi tot ce-si doreste. Personal cred ca un copil crescut alaturi de un animal isi dezvolta personalitatea un pic diferit fata de restul.

Incearca sa-i explici ca atunci cand se va putea va avea un catel si asigura-l ca-ti vei tine promisiunea.

Cumpara i Nintendo DS. Au un cartrige cu catelusi. Iti cumperi unul, il duci la plimbare, iti gaseste cadouri, ii dai sa pape, ii aduni kk dupa el, il dresezi, il speli..... Nu face zgomot si este tare dragut. Iti alegi rasa. Nu ai grija de el iti pleca din joc. A! ii cumperi si casa.

Si Ralu are unul care acum are pureci. A uitat sa l spele!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Ii face dus si apoi ii periaza blana. Si ai un loc unde mergi ca sa verifici daca ii este foame sau sete la catel si daca este curat sau nu.

Prima data cand am vazut puriceii am crezut ca e ceva gresit cu ecranul jocului ca tot vedeam niste chestii mici negre sarind de colo colo.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...