Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ameliorare dureri provocate de scolioza

Recommended Posts

Mama mea are dureri foarte mari de spate provocate de scolioza dubla, adica coloana este deformata in forma de S.Mica fiind a purtat corset si a facut gimnastica medicala,si aproape se indreptase, dar, o data cu trecerea timpului si neglijand gimnastica, deformatia s-a refacut, iar acum, data fiind si perioada menopauzei, o aud ca se vaita tot mai des ca nu mai poate sta in nicio pozitie pentru ca o doare spatele foarte tare.

Intrebare- Stie cineva vreun spital bun in Bucuresti unde s-a tratat de aceasta afectiune si a simtit o imbunatatire? Sau aveti si alte recomandari de tratament?

Va multumesc,

Diana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mcm, sper sa reusesc, cu ajutorul cuiva, sa imi activez PM-ul.Daca nu, o sa iti dau adresa de mail aici.

tlaura, cum sa ma supar????????Daca te ajuta cu ceva ca am deschis acest subiect este foarte bine.Sper sa gasim o rezolvare.

Va pup si multumesc pentru raspunsuri.

Diana, in stanga paginii sus, unde scrie ' toate forumurile", "subiecte active", etc. ai si "profil personal"; intri acolo la profil personal, bagi parola pe care ti-a pus-o ca sa poti modifica datele, iar acolo una din optiuni este sa-ti activezi PM-ul. Uita-te cu atentie si vei gasi!

Numai bine!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...