Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dieta Waerland (3 zile pe saptamina)

Recommended Posts

Buna fetelor,a tinut careva din voi cura Waerland de trei zile pe saptamina?

Cica se pierd 4 kile in 7 zile.Sint curioasa daca e adevarat.

Se compune din 500 gr de cartofi si 500 gr de telina pe zi.E un regim de 600 calorii/zi.

Cele doua legume se curata si se fierb,se face un piure care se amesteca cu o lingurita de seminte de in si foi tocate de patrunjel.

Trebuie sa se bea musai 2 litrii de apa la temperatura camerei.

Telina are o actiune diuretica,are efect detoxifiant.

Vreau sa ma apuc de poimiine,se incumeta careva alaturi de mine...???

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]

"Happyness is the key to your heart"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Marilena12

Nu am tinut cura dar cred ca secretul sta in semintele de in, care dupa cate stiu eu au un efect laxativ destul de puternic. Sa ne spui si noua ce reusesti. Bafta multa!MARILENA SI ANNA

id="quote">id="quote">Da,cred ca ai dreptate.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart"

quote:Originally posted by Delia

O singura dilema: de unde iau semintele de in?Pupici!Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

id="quote">id="quote">Nu stiu de unde poti sa le iei in Ro,cred ca din piata..??.Eu le-am luat aici direct din magazin,la standul cu produse dietetice.Vreau sa incep de miine,mi se pare ok pentru trei zile,oricum se maninca deci chiar asa nasol nu poate sa fie.Cartofi si telina pentru mine inseamna o combinatie placuta.Eu stau cam de mult timp cu ultimele kile in circa,inca de la prima sarcina asa ca vreau sa schimb un pic macazul.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart"

Daca vrei sa nu iti mai placa un aliment tine o dieta numai cu el.

Garantat nu o sa te mai atingi de el multa vreme dupa aceea.

Asa ma gandeam eu sa fac o cura de fainoase[yum](cozonac, pateuri, paste ,paine alba proaspata). Poate scap de obsesie.[:)]

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

quote:Originally posted by doroty

Daca vrei sa nu iti mai placa un aliment tine o dieta numai cu el. Garantat nu o sa te mai atingi de el multa vreme dupa aceea.Asa ma gandeam eu sa fac o cura de fainoase[yum](cozonac, pateuri, paste ,paine alba proaspata). Poate scap de obsesie.[:)]Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

id="quote">id="quote">Daca nu ma mai ating de cartofi sau telina nu e nici o problema,nu maninc cartofi de obicei,nici telina nu maninc prea des.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...