Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Infectie localizata la ochi - Ajutor

Recommended Posts

Am un baietel de 2 ani si 3 luni care a facut o infectie urata la ambii ochi acum aproximativ o luna. Am incercat sa o tratam cu Tobrex si am crezut ca am si reusit. In aceeasi perioada i-au aparut sub unul dintre ochi 2 bubite cu infectie care se incapataneaza sa nu mai treaca. La ORL ni s-a spus ca sunt bube dulci si ca se vor vindeca mai greu. Problema e ca infectia de la ochi a reaparut azi. Seamana mult cu acea infectie pe care o fac bebelusii care se nasc cu canalele lacrimale infundate. Numai ca ochiul mai afectat este acum rosu, iritat.

Va rog mult, daca e cineva care s-a confruntat cu o problema asemanatoare, sa ma ajute ca nu stiu ce sa-i fac. Problema e ca locuiesc intr-un oras unde nu exista medic oftalmolog de incredere (asta ca sa ma exprim dragut). [:(][q]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din pacate nu stiu ce poate fi, poate o conjunctivita bacteriana, alergica sau virala. Daca sunt bube dulci, atunci trebuie tratament cu antibiotic. Baietelul meu a avut bube dulci dar nu localizate la ochi si i-a fost prescris tratament cu antibiotic si cu un unguent dupa dezinfectare cu violet de gentiana. Dupa o perioada cand am crezut ca am scapat, au reparut cateva bubite si am reluat tratamentul si in final a scapat de problema.

Asadar daca diagnosticul nu este pus bine, nici tratamentul nu poate merge direct la tinta.

quote:Originally posted by nusicasiely

ai incercat si ceva traditional?ceai de musetel?cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!elenica lu' mamica

id="quote">id="quote">Ceaiul de musetel este un mediu excelent de crestere pentru microbi.Adica mai mult rau face decat bine.Poate te referi la ceaiul de galbenele?
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">

quote:Originally posted by Sheannamp
quote:Originally posted by nusicasiely

ai incercat si ceva traditional?ceai de musetel?cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!elenica lu' mamica

id="quote">id="quote">Ceaiul de musetel este un mediu excelent de crestere pentru microbi.Adica mai mult rau face decat bine.Poate te referi la ceaiul de galbenele?
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">
id="quote">id="quote">scuze,nu am stiut! eu de musetel stiam,serios!acum aud de galbenele.eu stiam ca sunt pentru stomac.bine ca ai intervenit la timp!scuze pentru dezinformare.[pup]cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!elenica lu' mamica

Sub nici o forma musetel!!!id="red">

Ceaiul de albastreleid="blue"> este cel mai bun antibiotic natural si cu rezultate excelente in toate afectiunile oculare!!! Teaid="red"> s-a trezit intr-o dimineata cu ochisorul lipit rau de tot si cu scurgere galbena. I-a trecut in cateva ore (!) cu ceaiul de albastrele (care mi-a fost recomandat de o prietena, apoi de catre medicul pediatru). Se pare ca e cel mai bun remediu natural pentru orice afectiune oculara.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...