Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

gabitzam

Recommended Posts

Continuare de la Capitolul 31

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )id="red">

Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )id="green">

Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC [:)]
id="red">
* Loreenid="red"> --- [copil]DELIA - 26.04.2005 - Constantaid="brown"> - Comorile lu' mama* Mariamunteanuid="blue"> --- [copil]ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austriaid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 14/06/06)* Mariamunteanuid="blue"> --- [copil]PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austriaid="brown">* Neliaid="red"> --- [copil]TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canadaid="brown"> - Nelia ; Agata si Tudora* Yaelid="blue"> --- [copil]NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israelid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 26/12/06) * bonsaiid="red"> --- [copil]DALIANA-IOANA - 02.05.2005 - Mediasid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 01/06/06) * onixoneid="blue"> --- [copil]ALEX - 03.05.2005 - Londraid="brown">* Corneliaid="blue"> --- [copil]STEFAN - 04.05.2005 - Constantaid="brown"> - poze Stefan* bolgiumikiid="blue"> --- [copil]LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiestiid="brown">* dadymid="blue"> --- [copil]ROBERT - 04.05.2005 - Galatiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 07/05/06)* Franid="red"> --- [copil]PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Iepurete* maysaid="blue"> --- [copil]RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2id="brown"> * TDIid="red"> --- [copil]ALYSSA - 05.05.2005 - Italiaid="brown"> - Album Alyssa* tzumpiloiid="red"> --- [copil]ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 28/07/06)* pisik 4everid="red"> --- [copil]OLIVIA - 08.05.2005 - SUAid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 17/12/06) * mstroieid="blue"> --- [copil]DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Mari si DAVID* Ada_74id="blue"> --- [copil]SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constantaid="brown"> - Sergiu* Nefertariid="red"> --- [copil]FREYA - 11.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 22/12/06) * Corniid="red"> --- [copil]TIMEEA - 11.05.2005 - Constantaid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 29/06/06)* tamarid="red"> --- [copil]ADINA - 11.05.2005 - SUAid="brown">* Caminikid="blue"> --- [copil]MARIUS - 11.05.2005 - Galatiid="brown">* Ankyid="blue"> --- [copil]CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olandaid="brown">* ICorinaid="blue"> --- [copil]MIHAI ALEXANDRU - 12.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 25/05/06)* [gravi][fetita]Androixid="blue"> --- [copil]FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Cum s-a nascut Filip* mihamihaid="blue"> --- [copil]LEON STEFAN - 13.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 16/06/06)* Robotzica cuculuiid="red"> --- [copil]MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canadaid="brown">* mikkaid="red"> --- [copil]IOANA - 16.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 14/08/06)* Simienaid="blue"> --- [copil]ELIAN - 17.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Mygirlid="red"> --- [copil]ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta id="brown">* Florentina Gid="red"> --- [copil]MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucurestiid="brown">* corail id="red"> --- [copil]ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germaniaid="brown">* Stefania Nicolae id="red"> --- [copil]ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 19/07/06)* lucas id="blue"> --- [copil]MATEI - 21.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Beatriced(patriciaRO)id="blue"> --- [copil]ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarcaid="brown"> - Alex pifos* simona_filipasid="blue"> --- [copil]DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoaraid="brown">* monuid="red"> --- [copil]ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Poze Alexia-Ioana* gabitzamid="blue"> --- [copil]ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi* Babygirl id="red"> --- [copil]EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucurestiid="brown">* ChrisDunid="red"> --- [copil]CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Cloreta id="red"> --- [copil]TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - Teodora* ralwkaid="red"> --- [copil]IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Margottid="blue"> --- [copil]DAVID - 27.05.2005 - Bucurestiid="brown">* Simonaeusid="red"> --- [copil]ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 19/06/06)* galinarodicaid="blue"> --- [copil]SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucurestiid="brown">* omustataid="red"> --- [copil]MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USAid="brown">* rosudariaid="red"> --- [copil]DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasiid="brown">* [gravi][baietel] Andutzy id="blue"> --- [copil]DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucurestiid="brown">* denisa73id="blue"> --- [copil]CRISTIAN - 31.05.2005 - Germaniaid="brown">* gustaid="red"> --- [copil]MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olandaid="brown">* Ruxelid="red"> --- [copil]BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucurestiid="brown"> - Bianca* Aurasaid="blue"> --- [copil]CATALIN - 03.06.2005 - Bucurestiid="brown">* Mercedes id="red"> --- [copil]BIANCA - 03.06.2005 - Oradeaid="brown">* OlgaTarziuid="blue"> --- [copil]ANTHONY - 04.06.2005 - Canadaid="brown"> * Danelutza id="red"> --- [copil]ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetiaid="brown"> * Tora97id="red"> --- [copil]ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucurestiid="brown">* Iulianaid="red"> --- [copil]DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUAid="brown"> - Fetele mele* Redyid="red"> --- [copil]BIANCA - 08.06.2005 - Romaniaid="brown">* Sufletzicaid="red"> --- [copil]SARA - 09.06.2005 - Bucurestiid="brown">* Cris_kimid="blue"> --- [copil]IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iuliaid="brown">* Florentzaid="blue"> --- [copil]ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucurestiid="brown">* NewMamiid="blue"> --- [copil]PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canadaid="brown">* elisorid="red"> --- [copil]BIANCA - 13.06.2005 - Brasovid="brown"> - Bianca si Andreas* andreea.aid="blue"> --- [copil]ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucurestiid="brown"> - Eric - ???id="size3">id="red">(ultima postare 29/08/06)* Speranta nu moareid="red"> --- [copil]JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 27/10/06)* monicicaid="blue"> --- [copil]ROBERT - 17.06.2005 - Germaniaid="brown"> - Robert* [gravi][fetita]Crissuid="red"> --- [copil]IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucurestiid="brown">* gabitrifanid="red"> --- [copil]LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgovisteid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 08/07/06) * Mickyyyid="red"> --- [copil]DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucurestiid="brown"> * ioanailincamid="red"> --- [copil]ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucurestiid="brown"> - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an| Ana - am 1 anisor* mynicegirlid="red"> --- [copil]CATERINA - 26.06.2005 - Singaporeid="brown">* blackpanterroid="blue"> --- [copil]AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germaniaid="brown">* sarytaid="red"> --- [copil]SARA - 27.06.2005 - Iasiid="brown">* Oana Cid="red"> --- [copil]EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USAid="brown">* elly_bid="red"> --- [copil]ANNELIES - 30.06.2005 - Bucurestiid="brown"> - ???id="size3">id="red">(ultima postare 25/08/06)id="size1">???id="size3">id="red"> Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice [:)]
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)Martie - Ralwka(31)Aprilie - Fran(5), Androix(27)id="red">Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), FlorentinaG(21)Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)id="size1">id="Georgia">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 297
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neata

Hai saq sparg eu gheata! V-am citit, mai pe sarite, recunosc, dar am vazut ceva planuri de-o intalnire, asa ca daca o organizati, puneti-ma si pe mine la socoteala. Si mie mi se pare o idee buna vila de la Bran unde a fost gabitza, arata super bine in poze.

Ralwcaid="red">, [:-)))] [:-)))] dulcica foc Iulia [pup].

Si Daria a prins o injuratura de la noi, singura pe care o foloseste barbata-meu, "tu-ti cucurigul ma-ti!", spusa in gluma in general. A prins-o bandita imediat, si asa mandra o repeta ca ne-am abtinut cu greu sa nu radem (atat ar mai fi trebuit, ca dupa pricepea ca e ceva ce n-are voie si numai asa ar fi tinut-o!)

Androixid="red">, acum m-am uitat la termen, tu mai ai aproape o luna pana la marea intalnire....moama ce repede trece timpul! Felicitari pentru examen, chiar daca nu va fi cu nota maxima [flo]!

monuid="red">, kk verde poate fi si de la medicamente. La noi intotdeauna dupa tratament, cand erau fetele mici, faceau verde. Acum depinde si cum miroase si ce consistenta are, daca e un miros foarte intepator, e posibil sa aiba ceva probleme la stomacel, dar altfel nu cred ca e cazul sa te mai panichezi si cu asta. Pupici si muuuuultaaa muuulta sanatate.

gustaid="red">, succes cu operatia, dar n-am retinut pentru ce-o faci...cumva spatele?

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

[9cer]Ajuta-ma sa cresc langa mama mea![pup]

Andreea, [pup]. Stai linistita ca si al meu sot are un repertoriu la volan, dar stau eu mereu cu gura pe el, ma apuca tusitul, stranutatul cand ii mai "alinta" pe cei din trafic... nu de fiecare data ca ar insemna s-o tin numa' intr-o tuse si-n stranut, de s-ar ingrijora pana la urma si Iulia. Si eu, cand sunt la volan, sunt alta, insa m-am domolit de cand o am pe Iulia.

Raluca si Iulia-Maria id="Georgia">id="size2">id="red"> (26.05.'05)id="Georgia">id="size2">id="red">

[tv][foto] [tv]

Hai ca tot de la serviciu postez [bang]

Felicitari SIM ! Sa iti traiasca Lara viata lunga, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea ! id="red">

Andutzyid="red">, mey, sunt niste hoti aia de la Elefterie (Doamne iarta-ma !!). Noi am cununat in septembrie acolo, si initial spusesera 5 mil (sau 4.5 ??), dar cu tot cu diacon si alte alea am ajuns la 7 mil ! [:0] Am vazut si eu cateva poze de la botez, si, cu riscul sa te superi pe mine, iti spun ca arati muuuult mai bine acum, decat in septembrie cand ne-am intalnit (si erai slaba-moarta) [:D] La fatza, cel putin [:p]

Pozele cu Emi sunt pe contul comun, dar nu vreau sa le fac publice. Am mai adaugat azi cateva, facute acu' doua zile de mine. Noi, parinti denaturati, nu prea o pozam, asa ca avem saptamani intregi in care nu producem nici macar o poza cu progenitura [alcool].

OlgaM, Clara, Bea, Tina, Eliid="red"> [floare3]

Adinaid="red">, eu am slabit 1.5 kg cu Postul. Dar cred ca deja le-am pus la loc. Mi-e frica sa ma urc pe cantar [alcool] Inteleg ca Ema n-are nimic pana la urma? Apropo de baie, noi am luat covoras dintr-acela de cauciuc (cu model colorat) si am pus in baie, pentru ca zgatia mica umbla numai desculta prin casa [batcap]. Noroc ca am gasit covoras dublu-lat (e la metru) si ne-a acoperit super bine baia.

Ralwcaid="red">, mortala Iulia ! ROLF

Christina

OlgaMid="red">, [pup], acum am vazut ca ai postat si tu, scuza-ma. Asa mi-a zis si sotul meu, ca zici ca sunt din mafie, sunt mereu cu ochelarii[:D]. Promit sa-mi arat si eu fata cat mai curand, doar sa nu va speriati, va rog!

Mikyyyid="red">, [pup]. Nici noi n-am reactionat nicicum la ceea ce a zis Iulia, insa vad ca a bagat la capsor si spune doar atunci cand trebuie, in masina, in caz de necesitate [:D].

Raluca si Iulia-Maria id="Georgia">id="size2">id="red"> (26.05.'05)id="Georgia">id="size2">id="red">

[tv][foto] [tv]

Ralwka id="red">o strangere de inima am avut citind postarea ta, e atata adevar in fiecare randulet, pacat ca o data ce am intors pagina am "uitat" ca si cum n-am fi stiut niciodata. Mi-am salvat postarea ta, vreau sa tin minte ce e important in viata si sa nu uit cat de trecatori suntem si cat de mult inseamna acest "te iubesc" pe care uitam de multe ori sa-l spunem.

Parca mi-ai tras un semnal de alarma...aud "te iubesc" de la sotul meu de multe ori, eu il spun atat de rar, uneori lui Andreas cand pleaca la scoala, parca am pierdut semnificatia...ce ma costa sa spun mai des, ce ma costa sa fiu mai buna, mai toleranta...1 secunda cat il rostesc, dar ce placut e cand il auzi! Mereu in cautarea perfectiunii, echilibrului, dar atata energie risipita pentru ceva ce chiar nu conteaza. Wuau, chiar m-ai emotionat si-ti multumesc ca te-ai gandit sa postezi [flo]!

Am vazut pozele cu Iulia din Cismigiu, are o mutrisoara atat de blanda si e dulce foc cu atatea codite...cate sunt, 5? Am remarcat ca n-are nici o problema pe podul miscator sunt curioasa cum ar reactiona Bianca. Daca-ti spun ca m-am tinut dupa o tipa intr-o zi prin oras si nu stiam ce ma atrage sa-i tin umbra, eram convinsa ca o stiu de undeva...semana cu tine [il]

Lauraid="red"> cumetrie, hm, nu mai la asta nu ma gandeam, de fapt am mai auzit cuvantul asta si la bunici, dar niciodata nu m-am intrebat de ce-si spun asa in relatia cu uite, ca ai dreptate, tot nasi erau. Eu stiam de cumatra vulpe si atat [:D].

Aveti rezultatele la Cangur? A mai avut Bianca episoade?

Franid="red"> aberanta suma pentru asa o consultatie, vorba Gabitzei ca asa ceva puteam sa-ti spunem si noi. In final ati plecat asa cum v-ati dus, nimic nou sub soare. Poate ar fi timpul sa luati o pauza cu acest du-te vino pe la psihocucu.

Am observat si eu cand luasem doctorii la rand ca toti incepeau de la momentul sarcinii, ma mir ca pozitia conceptiei n-a fost de interes, cine stie poate peste cativa ani va fi importanta si asta in dezvoltarea copilului. La Andreas nu ma intreba nimeni ce si cum despre sarcina, nastere, adik nu insistau atata mai mult o trecere in revista...asta o insemna progres.

Monuid="red"> asemenea saloane nici n-ar trebui sa existe in sec. asta. Ma oripileaza dobitocii din inalta desteptaciune a tarii cand ii aud ca li-s mici salariile si vor si sala de fitness, iar starea natiunii e atat de jalnica.

Pe la 6 luni m-am internat si eu cu Andreas in spital si la fel am numarat orele pana dimineata cand am cerut externarea, doar tratamentul il puteam administra si eu acasa...recunosc ca nu era atata jale in salon cum spui tu, doar galagie, prea multa.

Dau drumul la mesaj ca citesc de dimineata si numai termin...printre picaturiid="purple">id="Comic Sans MS">

Eli cu Andreas (17.08.1998) [duel] Bianca (13.06.2005) id="purple"> id="Comic Sans MS">

foto 1, id="orange">id="Comic Sans MS">id="size1"> foto 2 id="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.

Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

salutare fetele!

Slaba miscare azi..

fran- sper ca te ai linistit in legatura cu fetita ta.

gusta - felicitari pentru aprobare, iar referitor la socializare nu ceda cu una cu doua.

- stii cumva daca kiwi face parte din fructele acceptate in dieta?

Am fost acum 2 zile cu bianca la coafor si spre surprinderea mea a stat si nu a comentat nimic. Culmea dupa ce a tuns o si am scos o de pe scaun imi arata ca ea mai dereste sa stea acolo. Era tare mandra de noul look.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...